- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна
Iskam da vi pitam nqkoi ne6ta na 14sum i s priqtelq mi pravixme sex za parvi pat v4era (9 mai)izpolzvaxme prezervativ no poneje sum o6te ne mn dobre obugatena s informaciq ... ta trqbva6e da mi doide okolo 5 mai i se pritesnqvam ... imam leki bolki v korema no spored men e ot tova 4e trqbva da mi doide tiq dni ... molqvi svetnete me dali moje da sum bremenna
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Щом е използван презарватив,почти не е възможно да си бременна.Пък и цикъла не идва по часовник.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
на 14ОМГ не ти ли е малко рано за секс бе момиченце
първо си обогати сексуалната култура пък тогава почвай със секса
abe na 14 sum ama neizglejdam na tolkova (samo na akulde)... no tva e dr tema ... interesuvam se ot tva 4e 6tom ne mi e do6ul cikala zna4i nesum v ovulaciq //// ili se burkam ne6to....
в момонта си във възраст когато цикъла ти е нередовен, щом си правила секс с предпазни средства няма от какво да се притесняваш, стига презерватива да не се е скъсал
Първоначално написано от wvwv
Да, бъркаш се.Овулацията не е по преме на цикъла, а около 14 дни след него.И няма как да си бременна при положение, че сте използвали презерватив и той не се е скъсал.СКоро ще ти дойде
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Цикълът ти е закъснял и преди да правиш секс, какво общо има нередовността му с възможността да си бременна?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Извинявай, но според мен не е правилно да водиш полов живот при положение че не си полово образована. Аз се образовах предварително и тепърва ще започна да правя секс.
По темата: не се притеснявай от бременност при положение че сте използвали презерватив и не е скъсан. Съжелявам че повтарям останалите!![]()
dam ne si :PПървоначално написано от ^DarknessAngel...^
aaa ina4e i na men ako ytre ne mi doide stavat tri meseca otkakto ne mi e idvalo taka 4e spox![]()
+1Първоначално написано от baby_blo
A.D.I.D.A.S.
Ти може и да не изглеждаш на толкова на външен вид,ама на практика си на толкова.Първоначално написано от wvwv
Представи си един ден си имаш момиченце и те пита "Мамо,ти на колко го направи за първи път" И ти кво,няма ли да те е срам да й кажеш? Мен би ме било срам.
По темата:според мен не си бременна.Цикълът ти е закъснял преди да си правила секс.А и понякога след първия път цикълът ти се изменя.
offline forever!
ama sas sigurnost! kak moje izob6to da pita6?!?! :OOoOO bqgai pri mama i i kaji [!] ama dano da ne prili4a deteto ti na tebe.. 6tot 6te e maloumno... ebasi retarda.. ima po milioni takiva temi na takiva izostava6ti hora kat teb.. breee.. ne se nay4ihte...Първоначално написано от alex_devv
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1 napulno podkrepqm mnenieto ti ,nikakav tolerans za ranniq seksПървоначално написано от princesa_viki
purvo vse o6e ne si razvita
vtoro kato te zaebe(ne ti go pojelavam) 6e ti e dva puti po kofti i 6e stane6 mujemrazka
treto HORA NE BURZAITE DA PORASTETE,za vsqko ne6o si ima vreme,az kato bqh na tvoqta vuzrast poslednoto ne6o za koeto sum mislila sa gadjeta i seks,no qvno vremeta se menqt znam li![]()
fff ni6ty ti nqma maПървоначално написано от wvwv
samo zemi se podmii 4e sa ti se zapu6ili trabite kak iska6 da ti doide
I Love
Vania
Kabakova