- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Препоръчайте ми ортодонт
Моля препоръчайте ми някой добър ортодонт , защото ходих на едно място и ми казаха , че трябва да ми вадят 2 зъба![]()
пък не искам да си ги давам. цената не е от значение , само кажете някой способен
![]()
моля ви
![]()
![]()
![]()
![]()
f bs ima mn dobri ortodontie az hoih i iskaha da mi vadat 4 zuba ma hoih i pri dr lekurka i tq ne mi izfadi nito edin!!!
![]()
![]()
moita lekurka e mn mn dobra!!!
без ПОДПИС ... xD
аз живея в софия![]()
![]()
![]()
ela f bs.![]()
:P
без ПОДПИС ... xD
остави ти ... може би ще ходя в Пловдив , ако скоро не намеря някой тука да ми ги направи.
Има една Иванова на една улица пряка на Иван Асен. Много симпатична жена и е дорба според мен.улицата нз как се казва но има един надпис за диетични или полезни храни и по него би могъл да се ориентираш
i az sheh da hoda f plDna kosum se utarfah!
без ПОДПИС ... xD
a ti prez kolko lekara mina predi da nemerish njakoj deto ne vadi zubi?
ami az li4no minah prez bS stomatologiq i tam kazaha 4 ili 2 i poe4e ne otidahposle hoih pri oshte edna tam i tq kaza shom dr tuka e kazala trea se vadi posle hoih pri lelq mi tq kaza vadi gi kfo za 2 zuba i nai nakraq otidoh pri moita si mn dobri4ka lekurka i tq ne mi izvadi ni edin zub
:P sq sa mi f pulen sustaf zubite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Znachi shte pooooobikolja hubavichko tuka v sofija . mersi mnogo![]()
![]()
shto me blokira kvo sam napravil ?!? kazah ti ne go poznavam toa pancho .....
e otbloknahte ko imash neshty mi kaejsh sa e momenta!?
без ПОДПИС ... xD
В Пловдив има лекар Д-р Панайотов. Аз съм на лечение при него той идва веднъж месечно във Варна, защото съм от Добрич иначе той си работи в Пловдив. Като започнахме лечението ми каза, че ще трябва 2 зъба да се вадят. Може и без да се вадят, но лечението щяло да бъде по-трудно по-продължително и прочие. И ми каза, че ако много държа да няма вадене на зъби ще намери начин и без вадене не зъби. Ако те интересува. Драсни едно ЛС да ти дам координати някакви ;-] И е много точен човек.
едно време съм ходила на ортодонт в София в седма поликниника, която е на централна гара!доколкото си спомям там имаше и други специалисти!незнам колко от тях са останали и дали въобще има,но предполагам че има защото тя беше специализирана зъболекарска!нищо не ти пречи да минеш и да провериш!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!