- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- PoStrIjKA
STOP THEME
ЗнАчИ зАщО нЕ сИ сИ сНиМаЛа ЦяЛаТа ГлАвА, дА вИдИм КаКвО пРеДсТаВлЯвА цЯлАтА тИ кОсА?!
Много е смешно да се пише така..![]()
Да,според мен ще ти отива![]()
Сега ти видях снимките в Impulse... Хм, аз не съм много съгласна за баш същия бретон... изобщо бретон не мисля, че ще ти отива, тъй като формата на главата ти не е подходяща.. виж тази на Паола.![]()
Ами примерно не можеш ли да си вземеш няколко кичура и да ги сложиш така все едно е бритон и да видиш дали ще ти отива.А иначе има и разни програми, с които можеш да разбереш.. пък и като се пострижеш, то е важното ти да се харесваш, иначе вкусове много, все ще се намери някой, на койтода не му хареса.Иначе аз си мисля, че ще ти отива, а ако случайно не се харесаш, ще си го хващаш с фибичка докато порасне.Аз като си правих бритона незнаех дали ще ми отива, ама реших, че няма кво толко да загубя.Пробвай и ти![]()
И аз мисля че точно такъв няма да ти отива. По-добре пробвай със страничен. Но все пак ако си решила и искаш точно такъв няма лошо - отиди и си го направи. Трябва да се експериментира все пак.![]()
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
...
мхм,страничен наистина ще е по-готино!Ако не ти харесва-фиба и 2 месеца да порастне-не е болка за умиране! :P~Първоначално написано от Dark~Illusion
Определено страничен ще е по-добре.