- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя
Здравейте. Пиша ви относно един мой глупав проблем. Всичко се случи преди 4 или 5 дена когато се хванах на бас със моите приятели дали мога да отида да се запозная с едно момиче ,което минаваше до нас.Аз естествено отидох запознахме се сичко точно , но когато я видях от близо сякаш се преобарнах харесах я и незнах какво да правя от тогава все се каня да отида да я извикам наван знам каде живее но когато отида до званеца и нещо ме спира срам ме е и нзнам от какво и незнам как да го преодолея и какво да правя а страшно много я харесвам ;( чудя се ако излезе баща и и какви ли не други работи . Дори немога да спя страшно много я харесвам
Моля ви помогнете ми дайте ми савет (без да се лигавите с мен мн ми е тегаво)
и се извинявам ако има правописни грешки
Оу..Еми..Отивай пред тях, звънкай..Ако тя излезне казваш й как стоят нещата и я каниш навънка..сичко да е точно..А ако излезне баща й, казваш, че си й съученик и че тря ти помогне с нещо, знам ли..Дано станат нещата
по начина ти на разсъждение разбирам че си под 13 години.. нали е така?! ти просто си въобразяваш някакви филми.. това са си симпатии просто.. като пораснеш ще започнеш да различаваш любов от симпатия.. спок![]()
..
да де това ми е ясно , обаче като отида и нещо ме спира освен да глътна една ракия преди това знам ли напрао немога да мисля нищо немога само тя ми е в главата![]()
ами като я види6 пак и земи телефона като зана4ало и и кажи не6то кафенце ала бала![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Ami kak si se zapoznal s neq i togava nishto ne te e spiralo.. Zashto ne napravish i sega po sushtia nachin, a na bas, che ako se beshe hvanal na bas s priatelite si, shteshe da otidesh samo zaradi tqh.![]()
Ae da se hvanem na bas da otidesh i da i zvunnesh i ako ne e tq kazvash: Dobur den, Edi koq si tuk li e?
Nqma da te izqdat, spoko. Ako puk e tq, kazvash - zdrasti, iskash li da izlezem nqkude? Tolkova li e trudno? Are, po - smelo, da ne si izpusnesh shansa.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Даже глътни 2 ракии /домашна - задължително/ и като звъннеш и излезе баща го изчакай да познае реколтатаПървоначално написано от evis
. Ако те изгони /в което много се съмнявам/, заставаш под прозореца и и започваш да пeeш "Няма не искам, няма недей". Ако и тогава не се покаже - това момиче няма вкус!
![]()
![]()
+1Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
Все ще я срещнеш отново .Поискай й скайпа и се опознайте първо и после вече я покани на кафе ала бала..
nofilin diezepam etanol se edno 6te svyr6i rabota
Първоначално написано от simonchety
да гледай да я засечеш пред тях може и да те покани на гости
УСПЕХ дано тръгнете
+1Първоначално написано от i hate you but i love you
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Да бе спирало те нещо..кат отидеш до вратата...спира те тва че не си сигурен..просто щом го искаш натискаш звънеца и не мисли кой ще се покаже и т.н все ще измислиш нещо ако се покават техните!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
да не си на 11 ,че не ти стиска ?!Първоначално написано от evis
хаха абе б1ди себе си, бе човек.Недей да се притесняваш какво да кажеш или какво да направиш.Позволи думите и емоциите да излизат от с1рцето и душата.. :P Ако те хареса, ще те хареса, заради това което си ТИ, а не заради този на когото се правиш...![]()
От личен опит ти казвам че ще съжаляваш ако не пробваш , не губиш нищо ако отидеш![]()
Да,съгласна съм,но не вярвам да си глюбен-това е просто привличанеПървоначално написано от hipopotamka
![]()