- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя ви е любимата марка дрехи?
C1RCA Adio & Globe
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Стара е 3-те чертичкиПървоначално написано от Alcohooligan
Върнаха лотоса
![]()
Esprit(edc), Tom Tailor, Converse, Puma
пушим холандец, а селяка черпим с райграс...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Marc Jacobs - Най , Най , Най - Добрия.
Обожавам стила му.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Адидас и конвърс![]()
+ Adidas,SIПървоначално написано от ATAKABG
TerraNova i Adidas![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
първо прочетох как всички са написали Mark Jacobs, Lacoste и така нататък..моите са значително по евтини
колкото и всички да плюят теранова, там винаги харесвам нещо. Има дрехи и за кифли/фешънки, но и аз хора, които се обличат смъкнато(като менсега има разни хипарски дрехи (които са модерни и аз по принцип обожавам<3)
иначе просто като обиколя Mall-a или City Center успявам да си харесам нещо..както и Граф Игнатиев (където има уникалния индийски магазин) и Витошка, но в по..хм подходящите магазини
обувките от магазини като Fabric,Sabotage,Converse..схващате идеята![]()
Същото.Първоначално написано от exploitedteen
Сега обаче като си загледам гаредероба имам най-много дрехи на Гуга Джийнс.![]()
Тая марка сигурно е известна със своята безизвестност, но има много добри модели. :>
What you give is what you get!
аз имам блузка такава (:Първоначално написано от Desi_etnies
от марки не се интересувам, едно време харесвах Фишбоун и ЛитълБиг...имам определени магазини, които посещавам и такива, които не...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ralph lauren
umbro
lonsdale
ben sherman
adidas
fila
...
Reebok,Kappa ... Bitsiani... в общи линии за каквото имам кеш!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
зависи от самата дреха...
марка любима нямам,обикалям магазините и квото си харесам-взимам го (ако има кеш де)
пазарувам си от определени магазини, марката не я гледам толкова важното е нещо да ми хареса![]()
Esprit, Adidas, Pepe jeans (само дънки) и има още един магазин където стоката им е хубава и дънките са наистина качествени - Kenvelo!
Terranova, H&M, Pimkieи New Yorker по принцип, но като цяло не държа на марката...![]()
terranova![]()
![]()
![]()
Пазаруваш Marc Jacobs? Брей... Къде си се ситуирала? В България изобщо внася ли се (освен евентуално някои единични артикули тук-таме)? Знам, че наскоро започнаха да внасят доста нови марки...Първоначално написано от Jeuelle
Любима марка нямам. Всичко се шие в Китай.В Милано има предостатъчно магазини и купувам, когато харесам нещо. Бенетон, Сисли, Promod, Zara, Bershka (дъщерната компания), Mango, H&M, Bloom, Pimkie, Oviesse, Tally Weil...парцалки колкото щеш. Особено като плъзне някакъв нов хит всичките бълват едни и същи дрехи. Теранова (както и сродната й Calliope) не харесвам особено, но често купувам, защото в Италия са безумно евтини (в България се продават доста по-скъпо).
Останалите магазини от рода на Прада, Москино, Блумарин, Марк Джейкобс и тн. обикалям единствено от чист професионален интерес.Но дори от луксозните модни марки не мога да определя някоя като любима.
В MNG и Terranova винаги има нещо хубаво, в 4 me също, макар че повечето ми дрехи са на безизвестни марки.
А я както сте направили тази тема за дрехите ... за да не правя цяла отделна .. да попитам мъжката част от форума нещо което ме интересува.
Някой от вас да е имал маратонки UMBRO и дали ще може да ми каже дали е доволен от тях и какви са им слабите страни ако имат такива!
Само давайте на лично да не флудим и спамим!!!
Мерси!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.