- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя ви е любимата марка дрехи?
dc ..... protest.... circa.... vanss....
Не обръщам особено голямо внимание на марките.Взимам си каквото ми хареса,независимо каква марка са.
"Спайдер"?Първоначално написано от woshata
![]()
^ шъът, тихо! Аз така му виках първите две седмици след като го отвориха- чак после се задълбочих и прочетох останалите шест букви![]()
откакто видях тениска на едно момче, на която пишеше Anporio Ermani, само това пазарувам![]()
аз съм клошар и не нося маркови дрехи!!
Тейли Вейли![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хахахахаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Nike ,Adidas, Old Navy..те преобладават в моя гардероб като цяло,но имам Sisley,Mango,Diesel
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
super mn sa: Killah, MISS SIXTY, Tally Weijl (Тейли Уейл, а не Тали Веил :@:@:@- ne priemam zaqjdaniq (finger) );MANGO; Terranova (6to gode); Zara; Z OUTLET (samo ponqkoga); D&G i teq podobnite i t.n. (ba6tata patuva 4esto do Italiq... iiii pak ne priemam zaqjdaniqq (finger)) ot sportnite: Nike, Puma, Adidas, Fila, Kappa(g-d) i t.nima i o6te mn ama ne mi se pi6e
![]()
![]()
Kenvelo Adidas Converse Fishbone Puma Nike
Raise your fist!
Италията на женскио пазар rox!Първоначално написано от kotenceto24
![]()
е неПървоначално написано от gbemXXXII
![]()
^ 'Ма ти момче ли си?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от kotenceto24
![]()
The Spark
Не си купувам маркови дрехи![]()
nicolepcd
... за kenvelo
Не съм роб на марката, но харесвам Kenvelo, Fishbone (не в България) , Tom Tailor, Mango... Имам много подаръци от Terranova (тях ги харесвам), но ако влезна само в магазина и трябва да си харесам нещо - no way![]()
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
m nz haresvam dosta..no si kopuvam ot Madonna pove4eto drehiNew Yorker sushto
... a za maratonki - NIKE !
да бе вярно кво толкова им харесвате на ТЕРРАНОВА купих си една блузьа ся прелича на парцал,купиь суитшър ся е на тошчета отвратителни дрехи п-росто аз лично предпочитам Кенвело и попринцип си копувам това което си харесам не се стремя да се правя на важна с блузите от Террановапък тези гъзарчетата тва целят да се праят на нещо повече от другите с Терранова това е мое мнение
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
90% намаления са в АнглияПървоначално написано от SofiaRegularCunt
по 10-15 паунда са
който може, да ходи бързо![]()