- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Katherine Moennig и лесбийките
Първоначално написано от scoobydors
![]()
на мен ми е трудно да разбера коя с коя се чука
Всяка с всяка. Идеята на самия сериал е хубава, само дето още от миналия сезон взе да се превръща в сапунка.Първоначално написано от aka6a_vamp
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аре са.... боза може, не и сапунка!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
abe seriqla stava .. ama nehsto shane ne mi e ot nai krasivite... inache se spravq dobre s rolqta si .. spored men nai hubavata v The L word e Alice .. :P![]()
![]()
Нямам нищо против лесбийките.Гейовете са ми малки гнуснички,но все пак съм на мнение,че двама души от еднакъв пол немогат да се задоволят така както мъжът и жената могат
Катрин е супер мацка и НЕ Е ЛЕСБО може да прочетете ТУК специално пък в ролята на Шейн е жестока.
Не е някаква красавица,но определено не е грозна.
За мен тя притежава някакъв магнетизъм,чар ... мн е чаровна просто и супер мн и се кефя!От филма най-мн си харесвам нея и Алис .. супер шматки са![]()
![]()
иначе като цяло хомотата ... ми май са ми безразлични...
И Линзи Лоън е лезбийка, ама аз много и се кефя:P
tq e prosto jestoka, nqmam dumi da kaja kolko me kefi i kak iskam da sym kato neq, Tq e moi idol i abe STRA6NA e!!!!!
nikoi do sega ne mi e vlizal taka pod kojata prosto ...... wow...!
Всичко в този живот е МАТЕМАТИКА!
Първоначално написано от babylove
![]()
Първоначално написано от angellove
еми само хомосексуалистите не одобрявам-просто ме дразнят.1 лесбийска двойка би ме изкефила,докат някви гейове-пфф ,ще повърна![]()
I can't stop myself from loving you <3
т. 1
Писането на кирилица е задължително!