Офф Много Съм Объркана .. Ходих С Приятеля ми 9 Месеца .. 3-4 пъти да сме късали и то за глупости и все аз го търся .. но ето че преди два дни скъсахме окончателно .. и то беше че се видяхме 3 дена преди да скъсаме и той ме беше видял с момчета а аз дори не ги познавах .. те ми свиреха и ми се усмихваха там а аз само ги погледнах и си тръгнах а той ми каза че сам била с тях на кафе и т.н. и оттогава се ядоса и след 30 мин. ми каза аз се прибирам и изчезна ..от тогава като се прибрах видях че в скайп е махнал Лове... и беше сложил ядосани емотикони .. и не ми писа цял ден .. на другия ден също... докато на следващия ден не беше махнал и снимки и никове .. аз го питах защо и той каза че просто нямало смисъл всеки ден да се нервим и караме и един път в месеца да се видим .. но аз го обичам и искам този път да си го върна но всеки път аз го търся .. а сега толкова рев изревах колкото никога досега .. и нз какво да правя.. само добавя някакви момичета в аха.бг и си пишат коментари а на мене ми става много кофти .. и вече се обръща към мен . Не с име а с ОНАЯ ...