.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Да споделя и мойто разочарование(скъсах с гаджето)

1-во Здравейте на всички.Искам да споделя за раздялата ми преди малко с моето гадже...Всичко започна да се разпада още преди една седмица.Тя почна да се държи хладно с мен.По-принцип когато наближи да и идва и става доста раздразнителна но такава не я бях виждал.Постоянно за тая една седмица се нервехме все аз посягах да я целувам и т.н. Вчера сутринта бяхме на екскурзия до Априлци тя се напи яко , бяхме в една стая и като си легнахме естествено на мен ми се прийска.Тя каза лошо ми е остави ме. Така малко там я поцелувах все едно целувах робот.После тя ми каза лошо ми е остави ме намира вари наеби някоя друга. Тази сутрин беше ебати ада за момент се оправи но после ... в автобуса нищо не си говорихме . След като се прибрахме от екскурзията почнахме да си пишем смс-и и й казах че така неможе да продължаваме и по-добре да скъсаме.Тя почна да го поовърта такова.Преди малко пак и зададох въпроса и тя каза ,че вече чула 2 мнения споделила с майка си и с нейната фр и така скъсахме.Уш ме обичаше а се стигна до тук.Аз и казах ,че вече ние не се познаваме.Иска ми се да сме заедно но единственото нещо което може да ни сабере е тя да иска да се върне при мен което ме съмнява да направи защото не ме е обичала....
    Код:
    Съжалявам за моя неграмотен правопис и че много дълго писах и може и да е оплетено.Благодаря на хората които ще го прочетат МЕРСИ

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ма тва са глупости! Според мен не е сериозна причина да скъсата Не разбрах на теб гадно ли ти е или не?

Град
    Естествено че ми е гадно и искам да съм с нея но тя просто се държа последните 8 дена с мен много гадно ...... и ми вика че била права така да се държи с мен.Аз винаги съм се държал на ниво с гаджетата си и те са ми се качвали на главата Какво да направя няма да ида и аз да искам да се саберем колкото и да я обичам

Град
    Русе
    Гадно , но пък може след ден, два да разбере, че и липсваш и значиш нещо за нея и да те помоли за прошка Дано да се съберете пак щом имаш чувства към нея и го искаш
    ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Естествено че ми е гадно и искам да съм с нея но тя просто се държа последните 8 дена с мен много гадно ...... и ми вика че била права така да се държи с мен.Аз винаги съм се държал на ниво с гаджетата си и те са ми се качвали на главата Какво да направя няма да ида и аз да искам да се саберем колкото и да я обичам
    О Боже и решихте да скъсате само защото тя няколко дни не е била на кеф?! Мда личи си каква любов е била... Според мен е по-добре че сте скъсали и до другата седмица ще ти е минало..Така и така не бяхте мн време заедно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Гадно , но пък може след ден, два да разбере, че и липсваш и значиш нещо за нея и да те помоли за прошка Дано да се съберете пак щом имаш чувства към нея и го искаш
    Това много трудно ще стане тя е инат като мен невярвам толкова силно да ме обича поне за сега после може и да й долипсвам особено като не си говорим и в даскало няма и да се поглеждаме Не казвам че съм идеален но до сега не съм изневерявал на гаджетата си и гледам да се държа мило но явно и това не й стигаше

Град
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    О Боже и решихте да скъсате само защото тя няколко дни не е била на кеф?! Мда личи си каква любов е била... Според мен е по-добре че сте скъсали и до другата седмица ще ти е минало..Така и така не бяхте мн време заедно.
    3 месеца почти не са много да права си.Виждал съм я и друг път когато не е била на кеф. Но просто да се държи така с мен няма да стане аз няма да ставам за посмешиште няма да се дам на някакво момиче да ме прави на луд

Правилно.
    Johny Walker: Keep Walking
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    sofiq o.k
    ами опитаите се да се здобрите ако нестане кои от каде е
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Мега фен Аватара на babity
    Първо: съжалявам! Второ: това е най - добрият развой на събитията за теб. Някои момичета не оценяват какво имат и тръгват да "гонят дивото" както се казваше. Единствената ми забележка към теб е в следващите си връзки да не позволяваш "да ти се качват на главата"!

Град
    Да ти кажа приятелите ми и момичетата казват незнам колко е вярно че съм симпатяга и че съм много добър по природа. Опитаха се да ме направят малко по-лош в смисал да не глезя толкова гаджетата си но не успяха.Такъв съм и немога да се променя надявам се някой ден да срещна красиво момиче което да обичам и то да ме обича и да оценява моето държане спрямо нея

П.С миналото ми гадже скъсах с нея щото ме караше да ходя на детска дискотека и ако не ида нямала да ми пуска и като ми го каза и казах збогом и после тя много искаше да се върне при мен и аз и до ден днешен не и говоря и тя понякога се опитва да ме заговори но аз мълча.

Мега фен Аватара на babity
    да ти кажа и мен същата болест ме мори! Прави си той квото си прави там, ама аз никога немога да се сърдя, да се карам... просто немога да издържам без него. Май единственият вариант да си намерим точния човек!

Според мен зависи и от това какво чувстваш ти! А въпроса е: сигурен ли си че искаш пак да сте заедно? Не знам, но мисля че понякога трябва да се правят жертви!

Какво да направя няма да ида и аз да искам да се саберем колкото и да я обичам
    Ако наистина я обичаш и наистина искаш да сте заедно, преглътни и отиди да говориш с нея, а пък ако тя не те иска, явно не знае какво изпуска!

Град
    Ходил съм да говоря с момиче ни когато наистина аз съм бил виновен за нещо и са ми прощавали но в случая мисля че тя трябва да дойде при мен. Ако тя не ме заговори аз никога няма да и проговоря ...

Това наистина не е основателна причина да скъсате,аз почти постоянно се държа така с гаджето .. Според мен ти грешиш някъде.На тая екскурзия,вместо да скачаш да я е**ш,да беше поговорил с нея,да я попиташ какво й е,защо се държи така,да покажеш поне малко заинтересованост към нея.. Може би не сте си говорили достатучно,може да се е чувствала неразбрана или пренебрегната,може да си я засегнал или обидил несъзнателно и за това така да се държи.. Според мен е страдала от липса на внимание за това така.. Казвам ти защо може да е станало така,от личен опит,аз правя така когато гаджето не ми обръща нужното внимание.. Потърси грешката в себе си,не бързай да я обвиняваш че не те е обичала.. Потърси я по-добре,това ми е съвета,защото така ще й докажеш че ти пука за нея и ще й се реваншираш и извиниш,ако си я засегнал с нешо Ако не да се съберете,то поне да се изясните и да поговорите,ако ще късата поне да сте чисти..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Това наистина не е основателна причина да скъсате,аз почти постоянно се държа така с гаджето .. Според мен ти грешиш някъде.На тая екскурзия,вместо да скачаш да я е**ш,да беше поговорил с нея,да я попиташ какво й е,защо се държи така,да покажеш поне малко заинтересованост към нея.. Може би не сте си говорили достатучно,може да се е чувствала неразбрана или пренебрегната,може да си я засегнал или обидил несъзнателно и за това така да се държи.. Според мен е страдала от липса на внимание за това така.. Казвам ти защо може да е станало така,от личен опит,аз правя така когато гаджето не ми обръща нужното
    внимание.. Потърси грешката в себе си,не бързай да я обвиняваш че не те е обичала.. Потърси я по-добре,това ми е съвета,защото така ще й докажеш че ти пука за нея и ще й се реваншираш и извиниш,ако си я засегнал с нешо Ако не да се съберете,то поне да се изясните и да поговорите,ако ще късата поне да сте чисти..
    Опитах хиляди пъти да говоря с нея последни 2 дни тя вика остави ме намира е такива .... Попитах я кажи ми каде греша и с какво за да се поправя тя неще да ми каже абе детска работа. Аз немога да търпя такова отношение който може да я търпи да си я търпи
    Може би сгреших че прекалено мило се държах с нея.Бе за мен тя вече не съществува и няма да и проговоря освен ако тя неиска да се саберем това е

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Гадно , но пък може след ден, два да разбере, че и липсваш и значиш нещо за нея и да те помоли за прошка Дано да се съберете пак щом имаш чувства към нея и го искаш
    Това много трудно ще стане тя е инат като мен невярвам толкова силно да ме обича поне за сега после може и да й долипсвам особено като не си говорим и в даскало няма и да се поглеждаме Не казвам че съм идеален но до сега не съм изневерявал на гаджетата си и гледам да се държа мило но явно и това не й стигаше
    Ако много те обича, и ината и няма да я спре за да се събере с човека, който обича!! Това е любовта... Да направиш всичко за да си върнеш любовта... Ако не го направи или не те заслужава, или не те е нито обичала, нито харесвала...
    Така, че за сега остави нещата така както са..

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    v dosta vruzki horata ponqkoga si omruzvat i 4esto e nujno samo da se razdelqt za nqkolko dni...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Скъсал си с деси???ОМГ..
    Дано да има шанс да се върне при теб...бяхте мн яка двойка..
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ходил съм да говоря с момиче ни когато наистина аз съм бил виновен за нещо и са ми прощавали но в случая мисля че тя трябва да дойде при мен. Ако тя не ме заговори аз никога няма да и проговоря ...
    да,наистина тя трябва да дойде при теб...ама ако не дойде...забравяш я и готово няма смисъл да си с 4овек който не държи на теб

Град
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Скъсал си с деси???ОМГ..
    Дано да има шанс да се върне при теб...бяхте мн яка двойка..
    Ти да не си от Плевен та я знаеш единственото което може да ни събере зависи от нея, ако ли не да си намери някой който ще я обича повече от мен

Град
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    да,наистина тя трябва да дойде при теб...ама ако не дойде...забравяш я и готово няма смисъл да си с 4овек който не държи на теб
    Еми аз точно затова почнах да намеквам че ако така ще се държи по добре да късаме тя от 1 седмица като съм и безразличен аз кво няма да и ставам роб пфф няма да падам ниско

НЕ е първата не е и последната .Ще си хванеш по-свясно момче!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Тъпо е постъпила... Намери друга, която не само да твърди, че те обича, но и да те уважава!

Град
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    НЕ е първата не е и последната .Ще си хванеш по-свясно момче!
    Искаше да кажеш момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си