Първоначално написано от
Vin Diesel
Естествено че ми е гадно и искам да съм с нея но тя просто се държа последните 8 дена с мен много гадно ...... и ми вика че била права така да се държи с мен.Аз винаги съм се държал на ниво с гаджетата си и те са ми се качвали на главата

Какво да направя няма да ида и аз да искам да се саберем колкото и да я обичам
Това наистина не е основателна причина да скъсате,аз почти постоянно се държа така с гаджето .. Според мен ти грешиш някъде.На тая екскурзия,вместо да скачаш да я е**ш,да беше поговорил с нея,да я попиташ какво й е,защо се държи така,да покажеш поне малко заинтересованост към нея.. Може би не сте си говорили достатучно,може да се е чувствала неразбрана или пренебрегната,може да си я засегнал или обидил несъзнателно и за това така да се държи..

Според мен е страдала от липса на внимание за това така.. Казвам ти защо може да е станало така,от личен опит,аз правя така когато гаджето не ми обръща нужното
внимание.. Потърси грешката в себе си,не бързай да я обвиняваш че не те е обичала.. Потърси я по-добре,това ми е съвета,защото така ще й докажеш че ти пука за нея и ще й се реваншираш и извиниш,ако си я засегнал с нешо

Ако не да се съберете,то поне да се изясните и да поговорите,ако ще късата поне да сте чисти..