ako moje temata da se iztrie ?
Escap3 For WcG
Забавен си почти като Къци![]()
Добре го измисли но ако е верно малко пари и ще станеПървоначално написано от aNgELLinFirE
![]()
mi batka nedei im kazva 6tom si re6il 4e si pada6 po mom4eta ok to nqma ni6to lo6o da ti kaja 4esnopone za men nqma
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
с кала6ников да ти услужа слу4айно да иска6 ...
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
"Къци" кажи на бащатиКажи му и че се предава по наследство
![]()
И ти ли си мазно гейче ?Първоначално написано от Tazadar
![]()
Много е изтъркано вече тва, пробвай пак може да излезе по-истинско![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ще ти купя една готварска престилка, няма да си лоша съпруга, я.
Никакъв гей не си! Най-обикновен педал!
Grumpy old madman
Ако беше истина как си го представяш да кажеш на вашите,че си педал?!
"Мамо,тате,аз съм гей...и обичам комшията да ми свършва в анала."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Away from life!
tova se nari4a SEEKS AGRESIAПървоначално написано от MapTa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
xaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxxa oleeee abe 4uvek ti fred li si s glavata trqbva6e da go naprai6 po taka ta naistina da ti povqrvame![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вашите какво казаха като се премести да живееш при него?Нали си на 15 как са те пуснали да живееш при друго момче?Казали ли ,че се е**те?
"Мазно гейче" е баща ти, педерасТ долен!Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
T.11