.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Re: Бихте ли тръгнали с момиче/момче което...?

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Бихте ли тръгнали с момиче/момче което носи брекети? Нямам такъв проблем, просто ми е любопитно.
    ами що не-все някой ден ще ги
    махне

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    не би представлявал проблем за мен нали все пак-все ще се махнат
    +1

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    и к'во като носи брикети .. ? има пък много чаровни момичета отново с брикети .. няма значение ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Бих тръгнала...ако наистина съм влюбена в този човек няма какво да ми попречи да съм с него .. от най-малкия до най-големия недостатък

just тъпя тема!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

ДА! Но не онези брекети,по които са накичени звездички,лунички и цялото съзвездие както каза някой по-горе.....Дори е някак си сладко по свой странен начин...по никакъв начин не би ми пречило.Дори момчето което харесвам в момента носи брекети и да ви кажа честно за момента не мога да си го представя без тях...ох се тая... БИХ тръгнала с момче което носи брекети... Даже в момента съм си нарочина едно...

Аз имам брекети :P и да бих тръгнала с някое момиче което носи брекети ..

Цитирай Първоначално написано от Take1nlov3
    Аз имам брекети :P и да бих тръгнала с някое момиче което носи брекети ..
    Представи си,като тръгнете да се целувате се заклещите

По темата:Да,бих тръгнал с момиче,което носи брекети
    we give it all.

Не разбирам какъв трябва да е проблема ... ако не ми харесва попринцип и да е със или без брекети няма да тръгна с него
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Град
    somewhere over the rainbow
    Бихме.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    не мисля,4е това е от определящо зна4ение....т.е да бих ходила!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

и аз бих

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Estestveno !!!zavisi de ako go haresvam ili obicham tova ne prestavlqva nikakav problem za men pak te ne sa vechni se nqkoga shte se mahnat :P i shte ima Holivydska usmivka

Град
    Шумен
    мене ми е зарибено.. нямам ник'ви скрупули към т'ва дали мацката дали носи т'кива шини
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    +1

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    на всеки може да се случи не ми е пречка нещо такова което след време ше се махне...кво да кажа за пубертета с тия пъпки,....неприятно е така е само че кво толкова?!кой няма и що не сле дкато след време ше изчезнат...тва са пълни простотии и лигавщини заради брекети или очила применро да не тръгнеш с дадено момче/момиче....

естествено че да! време е вече хората да бъдат оценявани по това което са, а не по повърхностни характеристики като дали носят това или онова, очила, слаби ли са, дебели ли са...
    имаше и тема за очила...

аз лично даже в момента ходя с момиче което носи очила (от тия тъничките без рамка) когато чете или пише, или просто така - намирам го дори за доста секси

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от azlisum
    естествено че да! време е вече хората да бъдат оценявани по това което са, а не по повърхностни характеристики като дали носят това или онова, очила, слаби ли са, дебели ли са...
    имаше и тема за очила...

аз лично даже в момента ходя с момиче което носи очила (от тия тъничките без рамка) когато чете или пише, или просто така - намирам го дори за доста секси
    о ти мани ама верно има момичета на които им отива и ги прави доста секси да носят очила...познавам примери дори имам бивша

не би представлявал проблем за мен , нали все пак-все ще се махнат

а да ви попитам моми4етата които малко или много се замислиха.Какво ще стане ако брат пит си сложи о4ила,бреки или нещо подобно.

чесно ли ? ми не....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз гледам постоянно усмивката на хората, обичам усмихнати хора, а ако има кофти усмивка... хм, не знам..

П.С. неЗнаен, Брад Пит може да ми бъде баща, u perv!

Ох , благодаря ви ... (на повечето) защото аз съм с ...
    I`m exactly where I`m supposed to be..

http://www.prikachi.com/images.php?files/173144f.jpg <--- на тази сам супел сме6на но на тази се виждат най - добре ето и други на които не съм сиг дали се виждат http://www.prikachi.com/images.php?files/173145b.jpg и http://www.prikachi.com/images.php?files/173146s.jpg
    I`m exactly where I`m supposed to be..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си