- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с момиче/момче което...?
ами що не-все някой ден ще гиПървоначално написано от Sweet_Play_F
махне![]()
и к'во като носи брикети .. ? има пък много чаровни момичета отново с брикети .. няма значение ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Бих тръгнала...ако наистина съм влюбена в този човек няма какво да ми попречи да съм с него .. от най-малкия до най-големия недостатък
![]()
![]()
just тъпя тема!
ДА! Но не онези брекети,по които са накичени звездички,лунички и цялото съзвездие както каза някой по-горе.....Дори е някак си сладко по свой странен начин...по никакъв начин не би ми пречило.Дори момчето което харесвам в момента носи брекети и да ви кажа честно за момента не мога да си го представя без тях...ох се тая... БИХ тръгнала с момче което носи брекети... Даже в момента съм си нарочина едно...![]()
Аз имам брекети :P и да бих тръгнала с някое момиче което носи брекети ..
Представи си,като тръгнете да се целувате се заклещитеПървоначално написано от Take1nlov3
![]()
По темата:Да,бих тръгнал с момиче,което носи брекети![]()
we give it all.
Не разбирам какъв трябва да е проблема ... ако не ми харесва попринцип и да е със или без брекети няма да тръгна с него
![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
не мисля,4е това е от определящо зна4ение....т.е да бих ходила!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
мене ми е зарибено.. нямам ник'ви скрупули към т'ва дали мацката дали носи т'кива шини![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
+1Първоначално написано от BaBy_bS
![]()
на всеки може да се случи не ми е пречка нещо такова което след време ше се махне...кво да кажа за пубертета с тия пъпки,....неприятно е така е само че кво толкова?!кой няма и що не сле дкато след време ше изчезнат...тва са пълни простотии и лигавщини заради брекети или очила применро да не тръгнеш с дадено момче/момиче....
естествено че да! време е вече хората да бъдат оценявани по това което са, а не по повърхностни характеристики като дали носят това или онова, очила, слаби ли са, дебели ли са...
имаше и тема за очила...
аз лично даже в момента ходя с момиче което носи очила (от тия тъничките без рамка) когато чете или пише, или просто така - намирам го дори за доста секси![]()
о ти мани ама верно има момичета на които им отива и ги прави доста секси да носят очила...познавам примери дори имам бившаПървоначално написано от azlisum
![]()
не би представлявал проблем за мен , нали все пак-все ще се махнат![]()
а да ви попитам моми4етата които малко или много се замислиха.Какво ще стане ако брат пит си сложи о4ила,бреки или нещо подобно.
чесно ли ? ми не....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз гледам постоянно усмивката на хората, обичам усмихнати хора, а ако има кофти усмивка... хм, не знам..
П.С. неЗнаен, Брад Пит може да ми бъде баща, u perv!
Ох , благодаря ви ... (на повечето) защото аз съм с ...
I`m exactly where I`m supposed to be..
http://www.prikachi.com/images.php?files/173144f.jpg <--- на тази сам супел сме6на но на тази се виждат най - добре ето и други на които не съм сиг дали се виждат http://www.prikachi.com/images.php?files/173145b.jpg и http://www.prikachi.com/images.php?files/173146s.jpg
I`m exactly where I`m supposed to be..