- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с момиче/момче което...?
kfo e breketi ?????????????????
ени мн гадни неща по зъбите абе дето ако са ти криви ...
I`m exactly where I`m supposed to be..
да сега тук е времето и мястото да където всички ще се изредят да казват че няма да имат проблеми с това.. хаха еднакфи почти сичките .. хаха пф..за да тръгна с момче с брекети .. трябва да съм супер хлътнала по него...
Nosila sum breketi ot 16 do 18 godi6na vyzdrast, togava postoqnno si imah gadjeta i nikoi ne se e oplakval ili na men da mi e pre4elo, 4e imam breketi. Sega imam priqtel,no ne bi mi pre4elo izob6to ako nose6e.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
По принцип не, но зависи все пак, ся ако моя си сложи брекети няма да го зарежа... относително е...![]()
аз съм ходил с такова момиче, беше ултра красиво и с супер характер
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не бих отхвърлила даден човек заради подобно нещо.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Разлира се,че да...то и аз носех преди време брекети...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
xa po princip ne....amaa tva ne e nai vajnoty![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Дали ще тръгна с някой зависи от милион други неща, така че може пък и да тръгна, това в никакъв случай не е най-важното.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Ми аз до сега съм виждала само типове които не ми допадат по визия и характер и са с брекети ... не мисля ,че ще си хвана такъв ..
Бтв .. една от мойте най-дбори приятелки ходи с такова момче ама мене не ме кефи как се отнася с хората![]()
![]()
![]()
К'во лошо има ??
Бих разбира се![]()
ДДз....
Не съдя за човека по променливи козметични ефекти като брекети, прическа, очила и т.н.
Няма да се спра само заради едните брекети...
TnxXxXxПървоначално написано от lizzard_92
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
мм да.. нямам нищо против хора с брекети.. стига да не им висят парчета моркови от тяхсъжалявам за отклонението
иначееее онзи ден се запознах с едно такова момчеголям сладур
![]()
ay caramba
Бих.Даже в момента съм харесал едно момиче с брекети
mi az poprincip nqmam ni6to protiv tezi koito nosqt breketi..dori ne milsq 4e 6te mi pravi koi znae kakvo vpe4atlenie.vun6niq vid za men su6to e vajen no ima i dr po vajni ne6ta-primerno da e svestno mom4eto.![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Зависи от това дали ме привлича ии разбира се дали е свестен,иначе-не
Не. Тъпо е. Аз съм имал и да си кажа честно кофти си е...въпреки, че са много полезни![]()
Първоначално написано от my baby love
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
И азПървоначално написано от bubinka-_-
Къвто е такъв .... my best friend има брекити
Аз имах шини - вече не .... зъбите ми са така --->
![]()