Ами аз лично бих се чуствала мн гадно ако бях на твое място. Наистина е по-важно любовта да се доказва, но понякога човек има нужда просто да чуе тези думи, дори и да е напълно сигурен в чуствата на другия. Ти опита ли се да говориш с него? Ок,наистина не е правилно да го притискаш да ти каже че те обича след като не иска, защото дори и да го направи няма да е същото както, ако го каже по собствено желание,но може да го помолиш да ти обясни защо не може да го каже и да му изясниш че за теб е нещо изключително важно и държиш да знаеш поне причината за нежеланието му.
Бтв не мога да разбера защо хората толкова се страхуват да кажат, че обичат. Ок, бил си наранен в миналото ,но защо да караш човека който те прави щастлив да страда? След като го чустваш и го показваш защо да те е страх от двете простички думи? Аз нямам никакъв проблем с тези думи. Ако го изпитвам защо да не споделя чуствата си? Любовта е нещо прекрасно и всяка нова любов е различна и не смятам че трябва да внасяме болката от предишната връзка в настоящата.