- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неспособна?
Имах много силни чувства към едно момче близо 6 месеца .. лошото е, че не бяха споделениМай си погубих сърцето по него .. а той дори не заслужаваше!От тогава .. минали са 4 месеца !Какви ли не сладури са ми се лепили, но не .. просто не мога да тръгна с някой от тях .. сърце не ми дава
а вече дори преодолях тези чувства към онова момче, но имам чувството, че ме направи неспособна да заобичам друг!Просто не успявам да си харесам някой .. камоли нещо повече.. и то всичко точно след тази нелепа история
Не зная как да го превъзмогна .. самичт факт, че никое момче не ме впечатлява!
Просто исках да си излея мъката по някакъв начин ..
Благодаря за вниманието![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не си го забравила още бе... Тва е![]()
Животът е адът описан в Библията!
след време ще го забравиш,.. и ще срещнеш друг![]()
Энам че е лесно да се каже от друг, но се опитай изобщо да не мислиш нито за момчето ,нито за любов .Намери си някакво забавление и така ще отмине проблема и споко ще си намериш някога друг, по-достоен за титлата господар на сърцетоУспех!
Познато до болка-да не обичаш вече някого,но да се чувстваш неспособна да обичаш някога. Днес споделих моят проблем/същият като твоя/ с един приятел и той ми каза така: "Любовта ще дойде едва тогава,когато спрем да я очакваме!"![]()
Точно така.Забавлявай се излизай с приятели,намирай си постоянно някаква работаи в един момент ще се появи отнякъде някой който ще те заинтересува и ще се получи с него.Недей да живееш с миналото заПървоначално написано от Angel^^Girl
ото то няма да се върне.Помни ,че каквото е писано да стане ще стане![]()
Дай си време![]()
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
Същата ситуация но... нещата изведнъж се промениха просто срещнах човекът, който заслужава да го обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is broke but I have some glue
ех как ми зе думите от устатаПървоначално написано от crazy_F_
![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Много ви благодаря за отговорите !Надявам се скоро да ми мине..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
бла..бла...бла само едно и с1що чета... " ще ти мине "... хора много ви е беден речника...
Дали ще напишем ще ти мине или ще го преодолееш/ще премине/това е временно/... каква е раликата след като смисъла е един и същи?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Твоя като е по-богат ,защо не напишеш нещо по-различно?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
По темата: Всички рани , минават с времето ,просто още го обичаш!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
naistina ne si go zabravila...kazvam ti go ot li4en opitПървоначално написано от MiMcHeToOo
za tova nikoi ne te vpe4atlqva
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Ми според мене още не си го забравила или не се е намерил такъв ,който да бъде по-добър за тебе от тоя дет си харесвала за да те впечатли![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...