.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Странно усещане

по някога , когато правя секс имам мн неприятно усещане все едно адски мн ми се пишка и някой ме натиска?И това проваля всичко?Случвало ли се е и на други?И защо е така?

Град
    RuSe
    Това се е случвало на много хора. . . с времето ще мине

Вероятно ще ти помогне преди да правиш секс да отидеш до тоалетна. Пробай и пак пиши

Цитирай Първоначално написано от MapTa
    Вероятно ще ти помогне преди да правиш секс да отидеш до тоалетна. Пробай и пак пиши
    не не е това, защото съм го правила, но........

Пробвайте да го правите малко по бавно в началото,докато отмине усещането и после както ви е кеф.Би трябвало да отмине

Четох в Cosmopolitan, че е нормално това усещане, притескало се нещо и така. Преди секс, отиди до тоалетната и така ще знаеш, че не ти се пишка наистина. :P
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Град
    Там някъде :)
    Spokoino i pri men e taka..nqma momiche koeto da go ne e yseshtalo! pitala sum i sa mi kazvali che sled vreme shte mine,no naistina predi tova moje da idesh do toaletnata a nai dobre pomoli priqtelq ti da e po vnimatelen..az obqsnih na moq i toi sega me pazi kato pisano qice ! ne che e koi znae kakvo de aide yspeh :P

ММм нормално е и след време като почнеш да се отпускаш повече по време на секс ще премине
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Пробвайте да го правите малко по бавно в началото,докато отмине усещането и после както ви е кеф.Би трябвало да отмине
    emi kato si oti6la do toaletnata predi tova ,i da se otpusne6 nqma da se napi6ka6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си