здравеите пак съм аз ако помните случея с момичето което ту ме обичаше ту не
така пиша ви пак щото пак закасах с нея
начи тя маи хареса един БАТКО и ние се разделихме и не си пишехме 1 седмица ... после тя ми написа и беше махнала от скаип-а обичам си ... " еди кои си " и ми каза кфи са ти плановете за събота аз и казах че съм на рд на една френдка тя каза да не ми изневеряваш еи !!! аз и викам каква си ми ти че да е изневяра ?! тя каза като се видим ще ти обясна аз се напраих на ударен и викам епа ок ше видим ... обаче неска се здобрили с баткото с които ходеше докато бяхме разделени и се оказа че пак се 1 нищо... и мисалта ми е че тя до 1-2 пак ше се пробва да се върне при мен щото от километър ми е ясно вече кфо ше стане ... и аз съм решил като доиде да ми се сваля пак аз да и кажа сри ама нека си бадем само приятели и да се натискам пред нея с друга ... обаче питането ми е да го направа ли ?! не че съм флюбен вече ф нея щото ми омразна от децки работи просто тя е наи-доброто момиче с което съм се целувал наи добрата е до сега от сички момичета .... та да я отрежа ли или пък аз да си поиграя с нея ?! бтв не слагам запетаи точки и т.н марзи ме