- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отново аз :D
Желязната система - доверие на никого и за нищо. Евентуално ако съм се доверил на някой, той има правото да сбърка един път.(правилата на играта са ясни, щом му се доверявам на този човек, значи сме си приказвали за какво иде реч, а не се познаваме от един-два месеца...). Сбърка ли един път и е дотам. Има достатъчно много хора покрай мен, за които нямам време, за да отделям такова на човек който ме подвежда(и евентуално аз да подвеждам другите - верижна реакция, скапана работа). В моите изтънчени планове няма място за грешки. Някой сгрешил ли е - ще сгреши пак(рано или късно). Може да е банално, но това го описва(по дяволите, позлвам си принципа отпреди филма, а не можех да го опиша толкова добре :)
Та.... защо изобщо си губиш времето с нея? Блокирай и телефонният номер, игнорирай я там откъето може да те потърси, ако те спре по улиците пробвай с: "Екскюзе моа, мадмоазел, познаваме ли се отнякъде? Да? Странно, бих ви запомнил... Екскюзе моа, налага се да ви оставя, зоват ме важни дела"."При нужда от пирон, подковата ще се изгуби.
При нужда от подкова, конят беше загубен.
При нужда от кон...
...посланието не беше доставено.
При нужда от посланието...
...войната беше загубена"
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!