.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Преса: Как да убедим мама?

Искам да си купя преса, но проблема е, че мама не е особено съгласна. Нейното мнение е много важно за мен, но същевременно искам да си имам собствена преса. Някой има ли/ имал ли е подобен проблем?
    А колкото до самата преса? Насочете ме малко, че си нямам на представа каква да си взема.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

прояви малко самостоятелност и си купи Родителите ти невинаги ще са до теб за да ти дават савети пак и те трябва да разберат 4е и ти имаш нужди

Ами нямала съм такъв проблем Обаче, ако майка ти се съгласи да си вземеш преса си вземи такава, която да е с керамични приставки Не се гори толкова косата, колкото с обикновенните приставки
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Град
    Враца
    Мойта вика: Що да си гориш косата? И от тогава не съм похващала тая тема... А и е права... що да си горя косата
    еlsy

Град
    По света и у нас :)
    имам преса и мама нямаше нищо против да си горя косата...права е косата си е моя все пак
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Не...тя даже мама се радваше като си взех,щото и тя я ползва
    иначе..питай я що не ти дава

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз на моята само и казаз: "Взимам си преса" и тя каза : "Добре"...И не знам какво да те посъветвам, може би просто й кажи, че няма да я ползваш постоянно и т.н.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Аз исках и маша, и преса и майка ми ми каза като събера пари да си купя.Каза, че косата си е моя и да правя с нея каквото искам.Така че може би ако кажеш, че ще си я купиш с твои пари, може да ти разреши.А освен това ти като си я купиш тя няма какво да направи вече.

Ами не ми дава, защото гори косата.

Иначе вече се насочвам към керамична преса с по-малка площ и различни приставки.
    А какви други приставки има освен тези дето са като вафлички. То други май няма.

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Аз исках и маша, и преса и майка ми ми каза като събера пари да си купя.Каза, че косата си е моя и да правя с нея каквото искам.Така че може би ако кажеш, че ще си я купиш с твои пари, може да ти разреши.А освен това ти като си я купиш тя няма какво да направи вече.
    За парите никакъв проблем, но в моя град има само един магазин от, който мога да се снабдя с преса, и меко казано там няма нищо. Но ако мама откаже да ми купи от някой друг град, винаги има тати за тази работа!

пф отива6 и си купува6

Косата си е твоя и ти си решаваш кво да прайш с нея :P
    Иначе мисля,че професионалните нямат приставки,защото аз като ходих
    да си купувам и никъде нямаше с приставки ..
    и моята няма..

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    За парите никакъв проблем, но в моя град има само един магазин от, който мога да се снабдя с преса, и меко казано там няма нищо. Но ако мама откаже да ми купи от някой друг град, винаги има тати за тази работа!
    Да, винаги си има тати!Лошо е обаче, когато и той е съгласен с мама.Но в почти всички случаи ако мама не е съгласна, то тати винаги е!

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Да, винаги си има тати!Лошо е обаче, когато и той е съгласен с мама.Но в почти всички случаи ако мама не е съгласна, то тати винаги е!
    Точно.

А какво ще кажете за тази преса? Малко е скъпичка, но много ме кефи:
    http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=26668

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Моята майка също не иска да си горя косата и каза категорично,че няма да вземе преса.Затова пък рожднният ми ден наближава и компанията вече знаят какво искам
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Начи ...аз като си избирах мойта се колебаех между тая и нея.... обаче предпочетох оная... абсолютно същата е само,че без дисплей и може и на влажна коса да се изправя-4011 е :P супер е-(загрява за около 30 секунди О.о),ако не ти се дават толкова пари,вземи си такава

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Косата си е твоя и ти си решаваш кво да прайш с нея :P
    Иначе мисля,че професионалните нямат приставки,защото аз като ходих
    да си купувам и никъде нямаше с приставки ..
    и моята няма..
    +1

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ами при мене проблема е същия, само, че аз искам цветни лещи.И за рождения ден като посъбера некой др кинт ше си зема
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Начи ...аз като си избирах мойта се колебаех между тая и нея.... обаче предпочетох оная... абсолютно същата е само,че без дисплей и може и на влажна коса да се изправя-4011 е :P супер е-(загрява за около 30 секунди О.о),ако не ти се дават толкова пари,вземи си такава
    Наистина разликата не е много голяма, а цената е по-изгодна.

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Ами при мене проблема е същия, само, че аз искам цветни лещи.И за рождения ден като посъбера некой др кинт ше си зема
    И аз исках цветни лещи, но се разколебах, защото... няма никаква полза от тях.

А сега, когато се разрових, ми хареса и това:
    http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=25279
    Има и преса и маша и "вафлички", но самата преса, която е към нея някак си не ме задоволява. Тази, която предложи Taste the rainbow е по-хубава, но пък тази има толкова много други приставки... ПОМОЩ!

От "другите" приставки това за "вафличките" е мноооого извън модата,но другите за начупване са си съвсем на място.Аз бих ти казала да си вземеш по-голяма,да хваща повече коса,защото иначе отнема много време ,досадно е,особено сутрин.А за да не си гориш много косата по-хубави са пресите на пара,но са по-скъпички ...поне аз така помня.Ако има и повечко режими на загряване -толкова по-добре.Моята е на ровента,но сега бих си я сменила на филипс май беше на пара...

Еми начи според мен онази е много по-хубава...
    Тази май не е професионална..не съм сигурна..
    А иначе и аз отначало много се ядосвах,че нямат приставки,ама сега като се замисля, не бих ги ползвала вафличките не ми харесват изобщо ....
    таа,ако питаш мен вземи си онази,добра е:P

Град
    старчески дом
    Аз искам маша за да си правя букли,но мамчето не е съгласна защото казва,че много изгаря и поврежда косата.В крайна сметка се къдря с парцалчета.

Аз съм момче и също използвам преса , наще ми мислят за педал ( бз се , но го намекнаха) ама си купих кат е видяха вкащи нямаше какво да ми кажат
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

ми маика ти е права! защо да си гориш косата! само я разваляш и след време може и да имаш косопад (от личен опит мн е гадно)
    послушаи маика си в повечето слу4аи родителите са прави (казвам го за 1-ви път срам ме е )
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Цитирай Първоначално написано от FiEшЪнChE
    Аз съм момче и също използвам преса , наще ми мислят за педал ( бз се , но го намекнаха) ама си купих кат е видяха вкащи нямаше какво да ми кажат
    ххахаха сори ама си си педалче нищо лично
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си