.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Нахален?

Град
    В далечината... еййй там ;]

Мисля ...

Май ще се повторя, ала рискувай. Ако откаже заебия не си заслужава явно И аз съм казвала: оня е сладък, другия е такъв - това означава единствено и само някакви си симпатии, които естесвено се развиват в някои случаи
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    Hate City Sofia.
    мъжете трябва винаги да правят първата крачка,въпреки,че в днешно време има много срамежливковци..

ако я срешнеш я покани отново,иначе нищо няма да стане.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И авторе каза, че днеска ще кажеш кво е станало Слушаме те

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Покани я
    +1 какъв е проблема пак да я поканиш сигурно наистина е имала работа може да се е оговорила с приятелки да излиза преди ти да я поканиш на среща
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

приятел! аз гоних една 3 месеца и трагнхме връзката беше добра но отиде на учи в германия и се разделихме приятелски за това действай без да се колебаеш аре УСПЕХ!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Бъзни я бе човек....кажи нещо шехме да ходиме на кафе кво стана май ме забрави а нещо такова бъзни я имай такт с тия неща..що да си нахален по тоя начин ше и покажеш че мислиш за тия неща..само че ако ти каже оф да бе аз бях забравила или нещо такова...некак си.. Давай действай кво ти коства..и без тва няма да ти е за последен път..кво губиш Срама нищо хубаво не е донесъл..

Ами в Понеделник трябваше да имаме физкултура заедно,но нейният клас имаха свободен.До днес не се видяхме.А пък днеск сутринта като се засякохме в магазинчето (Аз бях сам,а тя с няк'ва нейна приятелка) ми каза само здрасти и се изнесе ... Чудих се и си мисля ... "Абе за к'во да й тичам по задника?I'm too damn proud..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си