- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нахален?
Май ще се повторя, ала рискувай. Ако откаже заебия не си заслужава явноИ аз съм казвала: оня е сладък, другия е такъв - това означава единствено и само някакви си симпатии, които естесвено се развиват в някои случаи
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
мъжете трябва винаги да правят първата крачка,въпреки,че в днешно време има много срамежливковци..
![]()
ако я срешнеш я покани отново,иначе нищо няма да стане.
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
И авторе каза, че днеска ще кажеш кво е станалоСлушаме те
Животът е адът описан в Библията!
+1 какъв е проблема пак да я поканиш сигурно наистина е имала работаПървоначално написано от maybelline
може да се е оговорила с приятелки да излиза преди ти да я поканиш на среща
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
приятел! аз гоних една 3 месеца и трагнхме връзката беше добра но отиде на учи в германия и се разделихме приятелски за това действай без да се колебаеш аре УСПЕХ!!!![]()
Бъзни я бе човек....кажи нещо шехме да ходиме на кафе кво стана май ме забрави а нещо такова бъзни я имай такт с тия неща..що да си нахален по тоя начин ше и покажеш че мислиш за тия неща..само че ако ти каже оф да бе аз бях забравила или нещо такова...некак си..Давай действай кво ти коства..и без тва няма да ти е за последен път..кво губиш
![]()
Срама нищо хубаво не е донесъл..
Ами в Понеделник трябваше да имаме физкултура заедно,но нейният клас имаха свободен.До днес не се видяхме.А пък днеск сутринта като се засякохме в магазинчето (Аз бях сам,а тя с няк'ва нейна приятелка) ми каза само здрасти и се изнесе ... Чудих се и си мисля ... "Абе за к'во да й тичам по задника?I'm too damn proud..."