4:02.... ранен следобед. Мразя автоматичният рефреш всеки десет минути на страници при наличието на свободен трафик. Но съм забравил да го изключа. Изключвам го.
Сега въпросът ми е: В Понеделник да я поканя ли аз или да изчакам тя да каже нещо? Мисля си,че ако аз пак направя първата крачка ще е твърде нахално?
Ами ако все още ти се ходи на кафе я покани. Най-малко мини да й се извиниш че не си могъл в петък, като предварително си измисли някаква причина. Даже може да минеш със: "Спасявах светът, ти не забеляза ли онази вълна цунами която щеше да залее града? Не? Това е защото аз я спрях на време..."

А пък така и така сте се засекли - нищо не ти пречи да й предложиш да излезете някога(не й фиксирай дати... остави я да си мисли че тя контролира положението

) Например:
(след като вече сте поприказвали малко и си обяснил за спасяването на света или каквото там си си измислил...)
Ти: Между другото, колегата супермен обеща че може да ме замести някой път в спасяването на света, така че ако все още искаш да се може да се видим да люснем по едно кайве.(тук примерно ти отговаря "ми може" или гледа тъпо - това жените го правят най-добре

)
Ти: Например след пет минути?(вместо "след пет минути" ползваш какъвто си искаш период от време... може "във Вторник","утре по залез", "когато ми цъфнат налъмите" и т.н.)
Ако почне много да ти увърта, или й вземи номера или си дай твоя.(омфг, никога не достигам до тази фаза с телефоните... пък и толкова ще се сетя кой ми се обажда...). Таааам вече имаш голямо поле за изява... Можеш да ползваш реплики от "Мене една врачка ме научи да познавам съдбата на хората по телефонните им номера, дай да ти гледам..."(естествено предсказваш че й предстои голяма любов и описваш себе си

) като минем през "Отначало си мислех да ти поискам номера. Обаче после се сетих че няма да те оставя да спиш. Ето ти моя за да не те притеснявам толкова много..." и се стигне до "А на кой номер да те търся когато гласът ти започне да ми липсва прекалено много?"(сори, не съм силен по тази част, мен ме бива в извиненията...

)