Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
Има ли нещо, което кара дъхът ви да спре само когато си го помислите? - [Любимия човек и осъществяването на мечтите ми.]

Каква е вашата цел в живота и свързана ли е с това, което желаете и със страстта ви, която е... [Да не бъда мижетурка и да оставя нещо добро след себе си.Да свързано е това желая най-много.А иначе моята страст..хмм да речем,че е много лично. ]

Мислите ли, че вече сте пораснали до такава степен, че виждате в себе си човекът, в който сте желали да се превърнете?[Не,имам още да израствам,но определено започвам да заприличвам на човека,който искам да бъда.]

Бихте ли избрали добре платена работа към която не изпитвате нищо пред професия, която ви доставя огромно удоволствие, но не печелите достатъчно?[Не! Каквото и да работя искам да го правя със сърцето си!]

Къде се крие страстта според вас? Страст към нещо, някого? По-силна ли е от "любов"?[В душата,сърцето,думите.За мен страста и любовта към любимия човек е по-силна от всичко.]

Какво значи за вас "страст"? Красива дума... [Чувство,което изпитваш само към един специален човек...]

Просто се замислих как се чувстват хората....

P.S. Извинявам се за латиницата преди.