Има ли нещо, което кара дъхът ви да спре само когато си го помислите? Да, мисълта, че на света би могла или пък си съществува безрезервна любов..И е възможно някой да ми я даде
Каква е вашата цел в живота и свързана ли е с това, което желаете и със страстта ви, която е... Страстта е нещо, което винаги съм мечтала да ме погълне...И може да се открие във много аспекти на живота. Например, чисто и просто, страстта да живееш, да откриваш нови неща, да се запознаваш с нови хора, да четеш нови книги и така нататък.
Мислите ли, че вече сте пораснали до такава степен, че виждате в себе си човекът, в който сте желали да се превърнете? Донякъде... Човек се учи докато е жив, все пак
Бихте ли избрали добре платена работа към която не изпитвате нищо пред професия, която ви доставя огромно удоволствие, но не печелите достатъчно? Не знам. На 15 години съм и предпочитам второто... Но животът е труден. Би било невероятно, ако може да се съчетаят достатъчно пари ииии удоволствието от работата.. Мечтая например да пиша, да издавам книги или да съм журналистка, и да печеля добре от това
Къде се крие страстта според вас? Страст към нещо, някого? По-силна ли е от "любов"? Страстта се крие в емоциите ми. Страстта към един човек(когото още не съм срещнала Страстта към изкуството, нещата, с които се занимавам... Страстта да живея.