- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми
Значи март ми доиде на 12 ,а април на 9.Днеска сме 11 а още неми е дошло.От няколко дни сам все повече и повече притеснена даже на моменти си вкарвам адски филми.Секс прая при сваршването винаги с презарватив и не в мен.Мойе ли да сам бремена,дали не забавям цикала си с притеснението и колко може сезабави ако е само от това?Ако пия два аналгина 6те ми доиде ли по-барзо или е глупост тва?
т.7
krem4et0
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Глупост е. Мисля че бях чел тема за закъснение от 3 месеца![]()
Ako sa minali 2 godini ot kakto ti e doshlo za pyrvi pyk ne se pritesnqvai...vsmisyl dori i pove4e da e to se namestva...no tova za analgina it em podobni sa gluposti...ne e vyzmojno da si bremenna!
A.D.I.D.A.S.
Blagdarq mnogo za mnenieto sadsad4akkam drugi mneniq
mislq che nqma ot kakvo da se pritesnqvash a tfa za analgina sa palni gluposti![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
golqma si panika xaxa (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ако са минали 2 години,откакто й е дошла менструацията би следвало,цикълът й да е нормален и да й идва през то4но определен брой дни.Ако закъснее-лошо.Това е сигурен знам за бременност,макар 4е закъснението може да се дължи и на други фактори.Първоначално написано от sadsad
На мен например,този месец ми дойде с 12 дена закъснение.
Но пове4е от месец,да не ти дойде е тревожно.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз я пуснах.Първоначално написано от bulgarche-to
При мене вече става доста повече от три месеца,ама ениуей.
Пък тва за аналгина са простотии.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
mislq 4e e normalno cikalat ti da varira + - 5 dni,a za bremenostta mislq 4e nqma kak da si bremenna![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Няма шанс да си бременна.Филмираш се и притеснението ти го забавя.Успокой се и изчакай.
nqma pri4ina da se filmira6-i na mene mi zakasnqva baq -toq mesec s celi 2 sedmici! na mene mi deistva edno ne6to,koeto pro4etoh to4no v tozi forum-kupuva6 si prqsno mlqko i paket4e kanela,sipva6 si v edna 4a6ka mlqkce i okolo 1 supena laji4ka kalnela i barka6 i pie6. na den moje po 2-3 pati da piiva6 i do 2-3 dena ti idva! abe na mene mi deistva-nz za teb dali 6te e efikasno-probvai![]()
obi4am moeto milo
Blagodarq vi mnogo za otgovorite ve4e mi doide si4ko e noralno i se uspokoihmakar4e nqkolko dena malko ostana da poludeq....
Оф защо всеки, на който му закъснее малко и почва да прави теми във форума?Ние пък от къде можем да ви кажем кога ще ви дойде, или дали може да сте бременни или не!![]()
Мое духате 'сички
най-вероятно от притеснение не ти идвауспокой се и ще ти дойде...
ии не се притеснявай няма вероятност да си бременна
![]()
спокойно не си бременна просто си мн притеснена, успокой се и ще ти дойде