.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Я ми препоръчайте добър Фондютен :)

Кажете някакъв добър фондютен,който прикрива добре белези от акне и пъпки ест (пак тия пъпки,вече ставам досадна ) Знам че не е хубаво да се използват фондютени и пудри,но ми трябва,докъто все още имам пъпки се мъча да ги прикривам,но моя фондютен не е мн добър и за това искам да ви помоля за съвет...Разполагам с не повече от 6-7 лв за фондютен такаче давайте предложения!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

На Импала са много хубави Аз си взех четворка и съм много доволна струват не-повече от 4-5 лв
    Обаче трябва да прецениш какъв номер ще си вземеш успех

mmm dam impala sa strahotni,no az si go vzeh za 7lv....№3

Цитирай Първоначално написано от tttttt
    mmm dam impala sa strahotni,no az si go vzeh za 7lv....№3
    абе беше нещо такова

Град
    Sofia, Bulgaria
    Мерси,дано наистина има ефект и заличи тия пъпки малко или много,ще го потърся
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Аз пък изобщо не съм доволна от Impala.Появиха ми се пъпки от него Пък ии като си погледнех лицето от близо и изглеждаше доста кофти този ФД.Ти не разполагаш с достатъчно средства иначе.."Giordanani" e много хубав,но...скъпичък!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Ем зех си на импала .. И става ама.. Кожата ми от близо като се види изглежда мн суха а до преди 1,2 седмици беше мазна..Незнам от салициловия спирт ли е или от другите неща с които си мажа лицето,ама взе че мн изсъхва и като сложа фондютен,даже и моя стария си да е изглежда се 1 се люпи някфо такоа,абе супер гадно е..Става въпрос там дет са пъпките,е някфо изсъхнало и се люпат,като прах такоа.. Абе нз

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Ем зех си на импала .. И става ама.. Кожата ми от близо като се види изглежда мн суха а до преди 1,2 седмици беше мазна..Незнам от салициловия спирт ли е или от другите неща с които си мажа лицето,ама взе че мн изсъхва и като сложа фондютен,даже и моя стария си да е изглежда се 1 се люпи някфо такоа,абе супер гадно е..Става въпрос там дет са пъпките,е някфо изсъхнало и се люпат,като прах такоа.. Абе нз
    Ако наистина искаш кожата ти да изглежда добре не се мажи с боклуци от 5лв... И не ползвай прекалено много различни продукти. Аз преди бях изредила всички марки и със всяка ставаше по-отвратително.Само като се замисля колко пари съм дала... Сега се мажа с кремче което струва 28лв - медицинска козметика, но мисля вече да го спирам тей като кожата ми се изчисти и вече нямам никакви проблеми. Пък като ти е чиста кожата няма да ти трябва Фон дьо тен
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

трябва да пробваш няколко чети за какво са разрови се из някой маркет или аптека намери най - доброто за СВОЯТА кожа а не слушай чужди убеждения защото тези на импала може да стоят добре на някои но може на теб да не ти харесва, все пак пробвай айде успех
    Lof YAaA..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си