.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

яКа ДиЕтА-100% ЕфИКасНа

ЗнАчИ,тАЗИ зИмА кАчИх 5,5 килограма и ходих при диатолог.Той каза че за моята възраст най-добрата диета е сладната:яде се сутрин след 10:30 до 19:30 най-късно.Пие се неограничено количество натурален сок и минерална вода и се ядат от 1 до 2 пакетчета солети на ден.Хайде който иска да започне с мен да я прави пи6етееее :P аз стартирам с тегло 57.спазваме я 5 дни и сверяваме резултатите

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    6to za dietolog shti kaje da qdesh soleti tui mai ti si go izmisli i to 1 2 paket4eta bahti nekadarnika am po4vai to e mn polezno tCTtcc

пО-голяма простотия от туй не можа ли да измислиш?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Svoge
    i men ne mi se vqrva mn mn

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Само 2 пакетчета солети на ден ? Диетолога ти не е нормален!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Само 2 пакетчета солети на ден ? Диетолога ти не е нормален!

Град
    Добрич :o)

Re: яКа ДиЕтА-100% ЕфИКасНа

Цитирай Първоначално написано от andji_bill
    ЗнАчИ,тАЗИ зИмА кАчИх 5,5 килограма и ходих при диатолог.Той каза че за моята възраст най-добрата диета е сладната:яде се сутрин след 10:30 до 19:30 най-късно.Пие се неограничено количество натурален сок и минерална вода и се ядат от 1 до 2 пакетчета солети на ден.Хайде който иска да започне с мен да я прави пи6етееее :P аз стартирам с тегло 57.спазваме я 5 дни и сверяваме резултатите
    Ясно

Град
    In the middle of Nowhere
    я иди при друг диетолог тоя нещо е съмнителен...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ще отслабваш със солети, разбирам..

Oк ама за тея 5 дни колко си отслабнала????И солетите тряа да са най-обикновени ли - например хрус-хрус или мои солети с подправки?

kak ne te e sram da laje6-kato te marzi da otide6 naistina na dietolog nedei da balamosva6 tuka malkite girl4eta,koito si mislqt,4e 6te stopqt palaskite s tazi bezmislica.U-U-U-U-U!!!

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Май не ти се диетува сама с "ефикасната диета" Няма да те огрее, форумците тук не са толкова глупави. Един диетолог не би ти изписал режим тип гладуване, а би ти написал цяла програма. Тъй че не ни губи времето.

diteologa mai ima visoka temperatura samo soleti ne6to mai e ne e taka ili ti ne si razbrala
    Голям размер на картинката! /machoka/

хахааха ми караи го на фото синтеза

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ауе ей, момичето казва, че можеш да си ядеш нормално, солетите са допълнително... Или аз поне тва РъЪзБрАх

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Ауе ей, момичето казва, че можеш да си ядеш нормално, солетите са допълнително... Или аз поне тва РъЪзБрАх
    Мхм и солетите от 20 стотинки не само, че не трупат излишни килограми, а дори разграждат мазнини и топят паласки като при липосукция. Сигурно това е имала в предвид....

Ти акъл в галвата имаш ли?Ти май не знаеш какво значи дори диетолог ... малееее...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Наистина си смени "диетолога"
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    pone da beshe kazala 4e ti si q izmislila moje v1v foruma da ima tupa4ki ama edva li vsi4kite sa tolkova tupi da si mislqt 4e dietata e sustavena ot dietolog

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Градът на скучаещите милионери

Еййй ама пак не четете като хората...
    ЯДЕ СЕ СУТРИН СЛЕД 10:30 ДО 19:30Ч НАЙ-КЪСНО.ПИЕ СЕ НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО НАТУРАЛЕН СОК И МИНЕРАЛНА ВОДА
    И СЕ ЯДАТ ОТ 1 ДО 2 ПАКЕТЧЕТА СОЛЕТИ НА ДЕН.
    Аз никъде не видях да пише,че се ядат само солети.Просто пише,че и те са позволени в норм.количества.И най-вероятно от най-обикновените,а някои си с подправки.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

sajalqvam 4e ne sam napisala 4e moogat da se qdat riba,pile,salati,supi i zelen4uci i plodove mn sam zlee sorry!

Град
    Майнатаун
    абе ти си малоумна според мен, ама..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass

Еййй ама пак не четете като хората...
    ЯДЕ СЕ СУТРИН СЛЕД 10:30 ДО 19:30Ч НАЙ-КЪСНО.ПИЕ СЕ НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО НАТУРАЛЕН СОК И МИНЕРАЛНА ВОДА
    И СЕ ЯДАТ ОТ 1 ДО 2 ПАКЕТЧЕТА СОЛЕТИ НА ДЕН.
    Аз никъде не видях да пише,че се ядат само солети.Просто пише,че и те са позволени в норм.количества.И най-вероятно от най-обикновените,а някои си с подправки.
    po tvoia "logika" moije da se qde si4ko togaz xaxaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Диетолог да ти предложи солети... брех. И натурален сок, фрашкан със захари и консерванти.... брех брех....
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ЦЕНЕТЕ ЗДРАВЕТО СИ И НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    то направо тя е съмнителна дали изобщо съштествува тоя диетелог или тя са праи на многознайка(малкознайка)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си