- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- яКа ДиЕтА-100% ЕфИКасНа
ЗнАчИ,тАЗИ зИмА кАчИх 5,5 килограмаи ходих при диатолог.Той каза че за моята възраст най-добрата диета е сладната:яде се сутрин след 10:30 до 19:30 най-късно.Пие се неограничено количество натурален сок и минерална вода и се ядат от 1 до 2 пакетчета солети на ден.Хайде който иска да започне с мен да я прави пи6етееее :P
аз стартирам с тегло 57.спазваме я 5 дни и сверяваме резултатите
![]()
6to za dietolog shti kaje da qdesh soleti tui mai ti si go izmisli i to 1 2 paket4eta bahti nekadarnika am po4vai to e mn polezno tCTtcc
пО-голяма простотия от туй не можа ли да измислиш?![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Само 2 пакетчета солети на ден ?![]()
![]()
![]()
Диетолога ти не е нормален!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ЯсноПървоначално написано от andji_bill
![]()
![]()
я иди при друг диетолог тоя нещо е съмнителен...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ще отслабваш със солети, разбирам..![]()
Oк ама за тея 5 дни колко си отслабнала????И солетите тряа да са най-обикновени ли - например хрус-хрус или мои солети с подправки?
kak ne te e sram da laje6-kato te marzi da otide6 naistina na dietolog nedei da balamosva6 tuka malkite girl4eta,koito si mislqt,4e 6te stopqt palaskite s tazi bezmislica.U-U-U-U-U!!!![]()
Май не ти се диетува сама с "ефикасната диета"Няма да те огрее, форумците тук не са толкова глупави. Един диетолог не би ти изписал режим тип гладуване, а би ти написал цяла програма. Тъй че не ни губи времето.
diteologa mai ima visoka temperaturasamo soleti
ne6to mai e ne e taka ili ti ne si razbrala
Голям размер на картинката! /machoka/
хахааха ми караи го на фото синтезаПървоначално написано от andji_bill
![]()
Ауе ей, момичето казва, че можеш да си ядеш нормално, солетите са допълнително...Или аз поне тва РъЪзБрАх
![]()
Мхм и солетите от 20 стотинки не само, че не трупат излишни килограми, а дори разграждат мазнини и топят паласки като при липосукция.Първоначално написано от My`OwN
Сигурно това е имала в предвид....
Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
Наистина си смени "диетолога"
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
pone da beshe kazala 4e ti si q izmislila moje v1v foruma da ima tupa4ki ama edva li vsi4kite sa tolkova tupi da si mislqt 4e dietata e sustavena ot dietolog
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от andji_bill
Еййй ама пак не четете като хората...
ЯДЕ СЕ СУТРИН СЛЕД 10:30 ДО 19:30Ч НАЙ-КЪСНО.ПИЕ СЕ НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО НАТУРАЛЕН СОК И МИНЕРАЛНА ВОДА И СЕ ЯДАТ ОТ 1 ДО 2 ПАКЕТЧЕТА СОЛЕТИ НА ДЕН.
Аз никъде не видях да пише,че се ядат само солети.Просто пише,че и те са позволени в норм.количества.И най-вероятно от най-обикновените,а някои си с подправки.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
sajalqvam 4e ne sam napisala 4e moogat da se qdat riba,pile,salati,supi i zelen4uci i plodovemn sam zlee
sorry!
![]()
абе ти си малоумна според мен, ама..
po tvoia "logika" moije da se qde si4ko togaz xaxaxaxaПървоначално написано от Carmen_Kass
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Диетолог да ти предложи солети... брех. И натурален сок, фрашкан със захари и консерванти.... брех брех....
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
то направо тя е съмнителна дали изобщо съштествува тоя диетелог или тя са праи на многознайка(малкознайка)Първоначално написано от nefchi_bs
![]()