- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вярно ли е че Avenged Sevenfold..
а аз харесвам Gorgoroth ... а те обичат Сатаната, мразят Християнството, обичат Ницше ....
трябва ли и аз да съм като тях? - не. Херасва ми музиката, пука ми за вярванията им.
Така че...голяма работа дали са "сектанци" - това, че ги слушаш не значи, че и ти си такава, че ще станеш такава или каквото и да било в този ред на мисли.
освен това, не мисля че спецялно avenged sevenfold са такива...
хъхъ..
подкрепям пича отгоре![]()
това,че ги слушаш не значи,че трябва да си като тях
we give it all.
Да но бях чула че самите песни,текстове са против бога..и аз припявам с тях без да знам за какво става въпрос..страх ме е бог да не ме накаже,аз съм вярваща но просто ми харесва музиката и гласовете им уфф![]()
спокойно, ще се обадя на Господ и ще му кажа да не те наказва ;]
споко бе душо...все едно си някаква фанатичка... 0-o
а като заговорихте за християнски рок - Skillet ;]
хъхъ..
пхахахахахахаха
бързо си изтрий всичките им песни от харда си защото...лошо те чака!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Като искаш да си праведна слушай госпели.![]()
сектанци?!
е...
вярно, че Ах7 имат лошия навик да убиват жени и от време на време да чукат трупове (A Little Piece of Heaven), но тва не ги прави сектанци.
b-sides... аз не съм чувала бог да наказва някой, за дето Ем Шадоус има БОЖЕСТВЕН глас
игра на думи, anyone?
we stay here tonight
promise me you won't leave my side
and when the sun comes up we fight
so promise me you won't leave my side
Пфф абе аз скоро разбрах ,че Бийтълс/макар че мн не вярвам се пак те са некфи хипари/,Доорс,Лед Цепелин и др. са сатанисти о.О ама...боли ме слушам си ги![]()
A7X не са сектанти, нито сатанисти, нито нещо подобно. Това, което вероятно си прочел/а в интернет свързано с Библията е, че името им е взето от там. Просто много им е харесало как звучи (ако беше чел/а по-внимателно щеше да го знаеш)
И в текстовете им няма нищо сатанинско. Всеки с добри познания по английски може да го потвърди.
Честно казано просто не знам от къде си ги измисляте такива неща![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
слушай християнски метъл![]()
immortal souls имаше едни..те май бяха такива![]()
Как можеш да слушаш тези деца на дявола! Веднага отивай да се изповядаш!
И от сега слушай това за да се пречистиш:
http://youtube.com/watch?v=Dqzrofdwi-g&feature=related