.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

ДевствЕна или по-опитнА.. :\

Към момчетата: Каква предпочитате да е приятелката ви ( тук говорим за 15/16/17 год. ) девствена или да знае за какво " става въпрос " :P

Повече от фен
    Тя може да знае за какво става въпрос и пак да е девствена!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ИМА МНОООООООООГО ТАКИВА ТЕМИ .... И ТИ ВЗЕ 4Е НАПРАВИ 2
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ИМА МНОООООООООГО ТАКИВА ТЕМИ .... И ТИ ВЗЕ 4Е НАПРАВИ 2
    Да!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    17 годишна и да знае за какво става въпрос като същевременно е пробвала вече
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

kakvoto i da e ako q/go obi4a6 naistina nqma da te int dali go e pravil/a ili ne .ako ne e 6e q/go nau4i6

Мен не ме интересува,ако ми харесва момичето това не е от никакво значение

Град
    Botevgrad
    не е от голямо значение дали е спала вече с момче или не е .Харесва ли ми не се инт мн мн
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Град
    РЮАР
    Shut the fuck up, please !

Девствена

Мега фен Аватара на babity
    кво значение има? аз мисля, че като е девствена би тряало да е по - яко 'щот ш' си я научиш да си прави квото на теб ти харесва.

Град
    Шумен
    Mariolcheto
    МнениеПуснато на: Нед Май 11, 2008 1:33 pm Заглавие:
    Тя може да знае за какво става въпрос и пак да е девствена! Smile

ИМЕННО!! Нещо такова трябва да е !!
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Napravete o6te 1 takava tema da stanat 3 4e 2 e na umrqlo

дествена разбира се

Re: ДевствЕна или по-опитнА.. :\

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Към момчетата: Каква предпочитате да е приятелката ви ( тук говорим за 15/16/17 год. ) девствена или да знае за какво " става въпрос " :P
    за предпочитане детствена кат мене
    RUN THE SHOW

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Старая се и гледам да харесвам и излизам дори като цяло да общувам с девствени момичета...лично аз държа гаджето ми да е девствена...кой знае ако не е кво са и причинявали и т.н. + тва в днешно време на тия години да си девствена е антика...хубаво ще е да съм с някоя антика секса си идва сам и не е най важното нещо в една връзка. + тва кой е казал че девствените момичета са неопитни и незнаят за кво става въпрос...напротив...скрити лемонки са и не го показват щото ше им излезне прозвище девствена разпоретина...е не всички де но има и такива
    въпреки че и да не е девствена кво толкова..квото дойде..предпочитам да е девствена и да има акъл да е момиче на място и с достойнство а не момиче което след време като я пита детето и мамо ти кога го направи за първи път и тя да му каже за първи път напраих свирка на 11 а се ебах на 13...срам и позор ей!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Hvani si kaka da te otraka za da nqma
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Старая се и гледам да харесвам и излизам дори като цяло да общувам с девствени момичета...лично аз държа гаджето ми да е девствена...кой знае ако не е кво са и причинявали и т.н. + тва в днешно време на тия години да си девствена е антика...хубаво ще е да съм с някоя антика секса си идва сам и не е най важното нещо в една връзка. + тва кой е казал че девствените момичета са неопитни и незнаят за кво става въпрос...напротив...скрити лемонки са и не го показват щото ше им излезне прозвище девствена разпоретина...е не всички де но има и такива
    въпреки че и да не е девствена кво толкова..квото дойде..предпочитам да е девствена и да има акъл да е момиче на място и с достойнство а не момиче което след време като я пита детето и мамо ти кога го направи за първи път и тя да му каже за първи път напраих свирка на 11 а се ебах на 13...срам и позор ей!
    saglasna s1m s teb ne e kazano 4e devstvenite ne razbirat ni6to nqma nujda da obqsnqvam no e trudno da si na 17 i da si devstven xax makar 4e e qko zashtoto taka horata te otcenqvat po dobre i se vodish za 4ovek s akyl v glavata a ne nqkoq det na 13 ve4e e spala s myj
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Мега фен
    Виц:

Дъщеря на 16 години се прибира в къщи и казва на майка си:
    Мамо,днес в училище идва сексолог и прави проучване сред класа,и се оказа че само едно момиче девствено....
    Майката: Надявам се това да си ти....?
    Дъщерята: О,не мамо. Оказа се,че това е нашата учителка....

Абе ако говорим за няква сериозна връзка за предпочитане да е девствена..щот' на момчето няма да му е мн готино момичето на 'мечтите' му да се е чукала преди тва.. независимо дали той го е правил или не.. тея приказки че нямало проблем ако го е правила.. и т.н. са глупости..ако е сериозна връзката всичко има значение.. ако е само за да си запълниш времето.. мисля че не си струва девствено момиче само да го 'обезчестиш' и после да го зарежеш...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не си избирам приятелката по тея фактори.Стига ми да си знае половата система

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си