.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ДевствЕна или по-опитнА.. :\

Към момчетата: Каква предпочитате да е приятелката ви ( тук говорим за 15/16/17 год. ) девствена или да знае за какво " става въпрос " :P

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Девствена,разбира се.Ще я уважавам доста повече отколкото някоя ,която е правила разни работи..девствените са по-...."чисти".

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Девствена

съгласен съм с устаналите

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Девствена,разбира се.Ще я уважавам доста повече отколкото някоя ,която е правила разни работи..девствените са по-...."чисти".
    Ще кажа "+1",защото не ми се пише,а и съм съгласен
    we give it all.

божеее какви порядъчно момчета
    по темата - момиче съм, нз
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Ami za men tova e bez zna4enie idvata varqnta si imat predimstva i nedustataci

Зависи. Ако те обича, може би ще е хубаво за него да ти е първият, надали би имал претенции. А ако търси само едно е*ане, то най-вероятно ще вземе отворена..

А, ма то ний сме в "Любов"..

Град
    РЮАР
    Не ми се занимава с девствени, после като св1рша работа и я направя жена да ми тича по газ0 цел живот, щото нали знаете че при жените п1рвият винаги се помни..
    Предпочитам да знае за к'во иде реч... така няма само аз да се потя, а и тя ще пра'й разни работи..

123

лол .. нямисля че има голямо значение .........важното е любов да има :P

Град
    In Devil's Castle
    Не ми се занимава с девствени, после като св1рша работа и я направя жена да ми тича по газ0 цел живот, щото нали знаете че при жените п1рвият винаги се помни..
    Предпочитам да знае за к'во иде реч... така няма само аз да се потя, а и тя ще пра'й разни работи..

Моляя абе...нямам думи просто...
    someone else...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    старая се и гледам да харесвам и излизам дори като цяло да общувам с девствени момичета...лично аз държа гаджето ми да е девствена...кой знае ако не е кво са и причинявали и т.н. + тва в днешно време на тия години да си девствена е антика...хубаво ще е да съм с някоя антика секса си идва сам и не е най важното нещо в една връзка. + тва кой е казал че девствените момичета са неопитни и незнаят за кво става въпрос...напротив...скрити лемонки са и не го показват щото ше им излезне прозвище девствена разпоретина...е не всички де но има и такива
    въпреки че и да не е девствена кво толкова..квото дойде..предпочитам да е девствена и да има акъл да е момиче на място и с достойнство а не момиче което след време като я пита детето и мамо ти кога го направи за първи път и тя да му каже за първи път напраих свирка на 11 а се ебах на 13...срам и позор ей!

Мега фен Аватара на babity
    този пост ми хареса!

Момиче съм ... ама пиша, понеже като съм сиу говорила с френдове на тая тема, всички до сега са ми акзвли, че предпочитат момичето да е девствено, а не няква, дет цел град е минал или са я наебали на 12 за първи път ...
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си