Преди време бяха пратили смс на майка ми 4е баща ми си има любовница...и няколко месеца по късно реших да му проверя съобщенията. Имаше едно съобщение ,което ми се видя съмнително. Отидох в папка изпратени и нямаше съобщения затова му промених настройките съобщенията които изпраща да се запаметяват и днес успях да се докопам до тела му без да разбере...Онова съобщение беше изтрито , но номера с изпратените проработи и имаше три смс ....до два номера единия от които беше на съ6тия номер, от който имаше "съмнителен смс"...и бяха от рода на "добро утро, мило" "липсват ми устните ти,коте" "легни си, сладко"....явно баща ми кръшка....кажете ми вие какво бихте направили? как бихте постъпили?? съжалявам ако съм писала неразбираемо...просто мн съм объркана ...няма с кои да споделя...имам по голяма сестра,но тя е заета ...и просто не искам да я притеснявам доста и се пострупа с едно нещастие с един неин приятел....на приятели не искам да казвам понеже...баща ми е страхотен човек винаги съм била мн близка с него, винаги ми е угаждал и сега просто нз как се чувствам...нз какво да правя...не искам да казва на майка ми, тя е страхотен 4овек мн я оби4ам не искам да я нараня...изобщо как може да стае така винаги съм си мислела,че сме невероятно щастливи...какво се пропука в тази хармония нз....явно е било прекаленоо хубаво ,за да е истина....съжалявам ако отегчавам някой просто няма къде и пред кого да си излея мислите..... ще съм благодарна на отговорите ви...каквито и да са...как бихте реагирали?? аз мисля да поговоря с баща ми....но ще из4акам малко да видя о6те смси...и тези номера съм ги записала ...мисля да звънна да 4уя отсрещния глас....слушам ви