абе вие мъжете сте голяма работа ей....накрая кво излезна 4е майка ми си е виновна така ли, а защо да не е обратното кво си мислите 4е майка ми не иска страст или любов...аз не оправдавам баща си за тва не6то а го оби4ам мн, повярвайте ми стра6но много....но няма такива оправдания...иска секс иска страст и кво ре6ението е да си хване любовница ли..ми айде майка ми 6е си хване любовник и 6е се правим на щастливо семейство...ооо сега как съм го насъбралаа.... на майка ми няма да казвам...просто 6те говоря с ба6та ми не6тата няма да продължават така...6те из4акам да минат разни празници сега сум абитуриентка да минат жси4ки тия вълнения ако не ми кипне преди тва....кво става аз ли съм си живяла в илюзия....бив6ия на сестра ми и изневери...съмнявам се на ба6та ми да му е станало хубаво 4е някои мами дъ6теря му....нз никога не съм си мислела 4е не6то такова може да се слу4и между родителите ми...вярно не вси4ко е мед и масло...оба4е смятах 4е са щастливи...и те са...няма що....а майка ми вярва 4е вси4ко е наред...кой знае дава си парите по любовницата си...а аз като му търся "вземи от майка си" питам го как така все яма6 пари а е по цял ден на работа ...отивали за заеми давал ги на майка ми...изоб6тоо....ако не бе6е ония смс изоб6то няма6е да тръгна да правя такива не6та смятам 4е ли4ното пространство си е ли4но ма той си има отговорности и задължения...майка ми вър6и домакинството работи нас ни е отгледала тя 6тот той все е прекалено зает сега работи в друг град и какво искате да ми кажете?????? 4е майка ми си е виновна ли....тва е наглост !!! майка ми е най-страхотната жена нз как изддържа и на вси4кото отгоре да прави вси4ко за да поддържа искрата ли....сега се съмнявам 4е ба6та ми изоб6то заслужава такава жена като нея...мн го оби4ам но е така за сужаление....и ако не се притеснявах 4е 6те я нараня мн бих и казала да но не искам да и го при4инявам....ако не др дори и да не разбира 6те покажа на ба6та ми 4е отно6еието ми се е променило и ако не зареже любовницата си Бога ми няма да ги оставя на мира...Знам 4е ба6та ми мн ме оби4а...в тва поне съм сигурна! Определено 6те го заболи като разбере 4е ме е разо4аровал и 6те се притесни да не загуби дъ6теря си....тва мисля да направя...
Божи4ко.....майка ми си е била виновна!!! направо се ядосах о6те пове4е!