- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса ... поредната темаа
Ами съжалявам че пак пиша за това обаче не намирам нищо(в смисъл като напиша горе преса за коса не ми излиза).Ами искам даси взема преса за коса обаче към нея да има и вафлички(тази приставка за вълнобразно).Обаче се чудя дали ще е добра пък тези скъпите на филипс например мисля че нямат.Ако можете да ми препоръчате най хубавото
опа ...
та мисълта ми беше че би трябвало да си има приставките каквата и да е била преса,но ти препоръчвам керамична.
Аз имам само за вафлички преса - на Елит и отделно си взех само за изправяне. Елит са хубави вафличките, но то не зависи само от това. не се знае дали косата ти ще се поддаде.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да, ама не... не всички преси имат валички!Първоначално написано от pale4ka
Еми вземи си 2 преси-1 хубава за изправяне и една по-обикновена за вафли4ки![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
аз хем искам да е хубаво хем нямам кой знае колко париВ смисъм аз ще си взема някаква преса за коса за 100лева и тряа да си взема и за вафлички още няква за 50 лева.В смисъл аз толкова имам и не ми се иска да ги давам всичките за преси защото и друго нещо съм си предвидила...
Да се надяваме родителите малко да спонсорират![]()
А други мнения?
Незнам коя е най-добрата ама аз имам 2 отделни преси.Едната е с 3 приставки - за вафлички,нещо подобно на вафличките и за изправяне ,май е метална ама незнам точно.. отдавна я имам....
Другата е само за изправяне и е керамична.
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
мм аз имам една преса на Елеком .. май така беще .. с три пристваки и изправя хубаво и вафли4ки прави супер е .. доволна съм![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Цялото и име как е?Снимка?Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
http://www.elekom.bg/details_perm_45.html
ето такава е .. и си я зех евтино за около 30-35 лв.
За колко време се загрява?Добре ли изправя,понеже аз за това ще я ползвам?
ами много бързо загрява има няма 5 минути... а можеш да си регулираш и градусите .. до 200 май бяха е аз винаги на макс я ползвам .. и съм доволна. Пък е и керами4на и е евтина и върши работа![]()
![]()
Благодаря.Ще я потърся![]()
нп .. ще я намериш 100 процента.. в почти всички магазини за бяла техника я има![]()
Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
И аз я имам тази. Взех си я от Малкия ЦУМ и ми казаха, че загрява за около 2мин., но аз винаги я чакам по-дълго. Хубаво изправя.
наистина загрява много бързо .. ама и аз като тебе поиз4аквам малко пове4е..Първоначално написано от LiLLyTu
![]()
Първоначално написано от pale4ka
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
дамПървоначално написано от Len4etyYyy
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Професионалните мисля,че нямат приставки.
а и тия вафли са супер селски,по-добре си вземи хубава качествена преса без такива глупости
Аз имам преса на филипс с вафлички и върши много добра работа![]()
Същата ми е и работи перфектноПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
+1Първоначално написано от hackberry
Но ако наистина ги харесваш (вафлите) си купи 2 отделни преси - за изправяне и друга с приставки. Понеже тези с приставките едва ли са качествени за изправяне на косата.
sladi4ka_qni4ka i az imam kato tvoqta i sam super dovolnapone zasega ne me e predala
![]()