- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- създаване на игра
здр. търся хора, които искат да се включат в създаването на една игра. Хора, които могат дарисуват,занимават се с аудио обработка, 3д моделиране, анимиране, текстуриране и др, програмиране (C++ за двигателя), различни видеве дизайнери (web и др), гаймари с идеи за игри... и въобще хора с фантазия. Ако някой е заинтригуван да пише на skype: the_dead_man007 или на e-mail: the_dead_man007@hotmail.com и ще му обясня по=подробно за кво става на въпрос.
Чувал съм,че такива проекти не продължават много време...
maharbal не се излагай.Още от думата "геймар" става ясно, че си самозванецС удоволствие чакам да закупя играта ти
![]()
пуказвами, че няма такъв скайп намери ме на tenko_lamera skype![]()
the_dead_man007Първоначално написано от xaxa
кво общо има правописа ве.ае много ти поздрави...Първоначално написано от mullated
За такива работи трябва бюджет... Ти имаш ли в наличност?
Програмите за направа на игри струваш от 1000$ нагоре и стигат до стотици хилади...
kvi programi we lamq. Polzva se sobstven engine ne na nqkoq kompaniq,a kato ne znaesh po dobre si zamylchi.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Дай демо е ... собствени енджини на баба ти фърчилото... смяташ ли, че така някой ще ти повярва?самозванец...
Авторът ме уведоми, че вече си е намерил хора за разработването на играта. с това считам темата за приключена.