- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- интимна хигиена
По-колко пъти на ден се миете "отдолу" и ако използвате интимен гел каква марка е, а ако не използвате с какво се миете?И още един въпрос за тези които си правят кола маска на интимните части-аз съм си правила вече 2 пъти ама се чудя зимата в студа какво ще правя-вие зимата кво правите?
Спри се малко с тея превръзки и интимни простотии бе,момеДишаи
![]()
Е гати пускам си обикновена тема и пак някой намира кусурПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
Другите като пуснат и нищо не им казвате, а на мен
![]()
Мия се отдолу всеки ден, а като съм в цикъл всеки ден по 2-3 пъти.Не използвам интимен гел ,а използвам интимни кърпички.![]()
едва ли само на теб някои ти прави забележка !!!!!!!!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
![]()
milata tq...
![]()
![]()
seki den po nqkolko pati est....izpolzvam intimen gel, na AVON aromatiziraniq
ili na MALICIA
edin deto meri6e kato menta
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ем никой не ми отговори на 2 въпрос ама явно не си правите сами кола маска![]()
Всеки ден по 1 или 2 пъти с интимния гел Лактацид. Не си правя кола маска, а карам направо с епилатор. Кораво к*пеле съм![]()
ami kakvo pravite kogato miri6ite otdolu i vuob6te imate takiva problemi[-o<
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169390
Точно няколко теми под твоята се намира.
Относно обезкосмяването зимата:какво значение има кой сезон е,ако държиш на себе си ще се обезкосмяваш по всяко време на годината.
Мия се по 1 път на ден,напълно достатъчно е,нямам намерение да се изтъркам от света с по 2-3 измивания на ден,а и е вредно.
Тоя сайт не ми тръгва а и все пак за кола маската-е зимата един час не мога да седа в банята на студеноПървоначално написано от Undying
![]()
Мия се отдолу по два пъти на ден....когато съм в цикъл и повечко пътине исползвам интимен гел,но имам такива кърпички в чантата за всеки случай
винаги съм с ежедневна превръзка,която сменям 3 пъти на ден....а отностно въпроса ти за кола маската просто зимата не ходя толкова често,колкото през лятото
![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
Е ти ходиш на козметик ама аз няма кво да праваПървоначално написано от never_mind_25
не искам да си седа цяла зима космата
![]()
Ама ти верно ли по цял час се чекнеш,докато си я направиш кола маската?Аз нямам толкова нерви наистина-ходя си на кола маска при козметичка и за десетина минутки всичко е приключило.А относно хигиената-мия си се по един път дневно,лятото може и по два пъти,интимен гел не използвам,но интимни кърпички-да.
на мене пъкк гела ми свърши ,а в момента нямам пари да си поръчам нов!искам само да ви питам ккви са тия кърпички,защото до сега не съм ги вижзала и не съм и питала за тях и на каква цена са горе долу?![]()
![]()
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Първоначално написано от bubenceee
Цитатът е от Pudriera.com - форум.днес си купих интимни кърпички Лактацид, но не тези, които са индивидуално опаковани и 10 са 4-5лв, а такива в опаковка като Нивеата, Кеърфрий и т.н. там са 20 кърпички и пак са на същата цена, определено е по-икономичноlachen Лошото,е ,че само в аптеки Ремедиум съм ги виждала, в кварталните патеки- неweinen
На същото място предлагат да използваш и тези на "Памперс". Понеже са за по-нежна кожа.![]()
Еми аз 1 час щото съм си правила само 2 пъти и още карам на малки участъци иначе то 1 час минава бързо като вършиш работаПървоначално написано от scanadal
Мен пък не ми се дават пари за козметик и за тва действам сама-а и 10 лева нз дали ще мога да си събера
![]()