.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

интимна хигиена

По-колко пъти на ден се миете "отдолу" и ако използвате интимен гел каква марка е, а ако не използвате с какво се миете?И още един въпрос за тези които си правят кола маска на интимните части-аз съм си правила вече 2 пъти ама се чудя зимата в студа какво ще правя-вие зимата кво правите?

Град
    Добрич :o)
    Спри се малко с тея превръзки и интимни простотии бе,моме Дишаи

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Е гати пускам си обикновена тема и пак някой намира кусур Другите като пуснат и нищо не им казвате, а на мен

Мия се отдолу всеки ден, а като съм в цикъл всеки ден по 2-3 пъти.Не използвам интимен гел ,а използвам интимни кърпички.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Е гати пускам си обикновена тема и пак някой намира кусур Другите като пуснат и нищо не им казвате, а на мен
    едва ли само на теб някои ти прави забележка !!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    milata tq... seki den po nqkolko pati est....izpolzvam intimen gel, na AVON aromatiziraniq ili na MALICIA edin deto meri6e kato menta
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ем никой не ми отговори на 2 въпрос ама явно не си правите сами кола маска

Всеки ден по 1 или 2 пъти с интимния гел Лактацид. Не си правя кола маска, а карам направо с епилатор. Кораво к*пеле съм

Ами аз използвам на Ейвън- ароматизирания.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

тая па само за тва мисли

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    ami kakvo pravite kogato miri6ite otdolu i vuob6te imate takiva problemi [-o<
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169390

Точно няколко теми под твоята се намира.
    Относно обезкосмяването зимата:какво значение има кой сезон е,ако държиш на себе си ще се обезкосмяваш по всяко време на годината.
    Мия се по 1 път на ден,напълно достатъчно е,нямам намерение да се изтъркам от света с по 2-3 измивания на ден,а и е вредно.

Цитирай Първоначално написано от Undying
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169390

Точно няколко теми под твоята се намира.
    Относно обезкосмяването зимата:какво значение има кой сезон е,ако държиш на себе си ще се обезкосмяваш по всяко време на годината.
    Мия се по 1 път на ден,напълно достатъчно е,нямам намерение да се изтъркам от света с по 2-3 измивания на ден,а и е вредно.
    Тоя сайт не ми тръгва а и все пак за кола маската-е зимата един час не мога да седа в банята на студено

Град
    Nqkude...tam
    Мия се отдолу по два пъти на ден....когато съм в цикъл и повечко пъти не исползвам интимен гел,но имам такива кърпички в чантата за всеки случай винаги съм с ежедневна превръзка,която сменям 3 пъти на ден....а отностно въпроса ти за кола маската просто зимата не ходя толкова често,колкото през лятото
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

Цитирай Първоначално написано от never_mind_25
    Мия се отдолу по два пъти на ден....когато съм в цикъл и повечко пъти не исползвам интимен гел,но имам такива кърпички в чантата за всеки случай винаги съм с ежедневна превръзка,която сменям 3 пъти на ден....а отностно въпроса ти за кола маската просто зимата не ходя толкова често,колкото през лятото
    Е ти ходиш на козметик ама аз няма кво да права не искам да си седа цяла зима космата

Голям фен
    Ама ти верно ли по цял час се чекнеш,докато си я направиш кола маската? Аз нямам толкова нерви наистина-ходя си на кола маска при козметичка и за десетина минутки всичко е приключило.А относно хигиената-мия си се по един път дневно,лятото може и по два пъти,интимен гел не използвам,но интимни кърпички-да.

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    на мене пъкк гела ми свърши ,а в момента нямам пари да си поръчам нов!искам само да ви питам ккви са тия кърпички,защото до сега не съм ги вижзала и не съм и питала за тях и на каква цена са горе долу?
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Цитирай Първоначално написано от bubenceee
    на мене пъкк гела ми свърши ,а в момента нямам пари да си поръчам нов!искам само да ви питам ккви са тия кърпички,защото до сега не съм ги вижзала и не съм и питала за тях и на каква цена са горе долу?
    днес си купих интимни кърпички Лактацид, но не тези, които са индивидуално опаковани и 10 са 4-5лв, а такива в опаковка като Нивеата, Кеърфрий и т.н. там са 20 кърпички и пак са на същата цена, определено е по-икономичноlachen Лошото,е ,че само в аптеки Ремедиум съм ги виждала, в кварталните патеки- неweinen
    Цитатът е от Pudriera.com - форум.
    На същото място предлагат да използваш и тези на "Памперс". Понеже са за по-нежна кожа.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Ама ти верно ли по цял час се чекнеш,докато си я направиш кола маската? Аз нямам толкова нерви наистина-ходя си на кола маска при козметичка и за десетина минутки всичко е приключило.А относно хигиената-мия си се по един път дневно,лятото може и по два пъти,интимен гел не използвам,но интимни кърпички-да.
    Еми аз 1 час щото съм си правила само 2 пъти и още карам на малки участъци иначе то 1 час минава бързо като вършиш работа Мен пък не ми се дават пари за козметик и за тва действам сама-а и 10 лева нз дали ще мога да си събера

Два пъти -сутрин и вечер,когато съм в цикъл повече.Използвам бебешки сапун и интимен гел на ейвън.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си