.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ефекта ?

ефекта ?

след обезкосмяване с кола маска косъмчетата изтъняват и след продъл жителна употреба изчезват...въпросът ми е дали ще се получи този ефект при обезкосмяване с епилатор ?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ами наистина като ползваш епилатор и косъмчетата изтъняват, но идва момент когато вече са много тънки и епилатора не ги дърпа ами ги накъсва и тогава трябва да ги обръснеш няколко пъти та да станат по дебели, и не мисля че би имал ефект на изчезване

Град
    Sofiq
    С епилатор косъмчетата изтъняват,но не изчезват.Ползвам от доста време епилатор,но такъв ефект няма за съжаление,но съм чувала,че с фотоепилация изчезват временно и се чудя дали да не пробвам
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

А искам да ви попитам нещо-като си правите кола маска, не замръзвате ли да седите 1 час в банята за тая кола маска аз се чудя зимата кво ще права????

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    А искам да ви попитам нещо-като си правите кола маска, не замръзвате ли да седите 1 час в банята за тая кола маска аз се чудя зимата кво ще права????
    е зависи къде ще си правиш тая кола маска, ако е на краката или ръцете или подмишниците, къв проблем има да си я направиш в стаята примерно, а ако е на триъгълника винаги можеш да си я направиш преди да се изкъпеш и да си пуснеш душа с гореща вода и ще се затопли банята, а чак пък цял час да си правиш кола маска не мога да си го представя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си