.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз съм си спокойна.
    Както казах вече, очудването ми се поражда, не от друго, а от това, че до този момент не съм си правила равносметка и не съм предполагала, че съм толкова "скъпа", икономически на майка си и така.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Аз съм си спокойна.
    Както казах вече, очудването ми се поражда, не от друго, а от това, че до този момент не съм си правила равносметка и не съм предполагала, че съм толкова "скъпа", икономически на майка си и така.
    И за кво толкова тия 1000лв?

Или не шмъркаш нищо евтино?
    Не цялата сума е за образование, има и странични разходи.
    Човек споделя нещо и вие почвате да го кълвете, ама че работа...
    И да не шмъркам евтино, не шмъркам нищо!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ko da gi razpredelqm te se ne mi stigat xaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Лондон
    Aми не си правя такива сметки, защото работя и никой не ми прави сметка колко харча. От наще пари не получавам. Трудно ми е да кжа колко харча, зашото има периоди когато всяка вечер излизам, има периоди като сега когато имам изпити и не излизам много, демек не харча...просто нашите са ме научили да не харча безразборно а да си правя сметката.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

някои мои познати,които работят не могат да заделят 5лв настрана,а аз не само че харча доста,а и не лоши пари спестявам. което мисля че е похвално
    Абсолютно същото.
    Работя сама от години и пари рядко съм искала от родителите ми, независимо колко лишения ми е коствало това. Сега вече смея да кажа изкарвам доста добри пари, харча, но и спестявам. Обикновено заделям за сметките, оставям 100-150 лв да има, ако изникне нещо и с останалите живеем, купуваме храна и т.н. Ако останат пак към тия заделените... Общо взето взимам достатъчно пари, че да спестявам много (според мен) и да харча също толкова много

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    като остана с 10 лв мисля какда изакрам още като съмс бая пари не ми с е дава и 1 лв за бира ! като цяло винаги имам скрити пари винаги мисял какд а ги удвоя

харча ги така ако съм си намислил някои неща за тях и винаиг гледам да останат пари за бъдещето живея малко и ден за ден не рабиотя мама и тате и те и парите ми до някъде са мн мръсни ,ама пук ми е кеф да ги харча после ,но плека с харченето
    4 и 12т. от правилата

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Наще ми пращат 300 евро на месец и още толкова на сестра ми. Харчим ги предимно за храна и глупости. Въпреки че тук цените на всичко са безумно високи винаги ми остават някакви пари на края на месеца които или спестявам или отиват за козметика,дрехи,обувки...

Град
    РЮАР
    Аз получавам по 100 лева на седмица.. около 15 лева на ден и даже остават... От нищо не се лишавам, даже смело мога да заявя, че се глеза от време на време..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Получавам от наште цифром и словом 10 лв седмично. получавам стипендия, която последните 2 месеца е по 70 лв, а отделно и работя. Но доходите са много ниски, защото ми плащат на учебен час, а аз имам малко. За 5 учебни седмици получих 77 лв и 67 стотинки. Общо взето родителите ми плащат образованието и не се грижа за храна и битови разходи. Поддържам единия си телефон, храня се всеки ден извън дома(поне като бях на лекции и на работа беше така), купувам си всичко нужно. сега, за големите покупки като палто или ботуши пари ми дават родителите. Всички останали дрехи си купувам сама. не оставам гладна и гола, а и по заведения ходя често и то напоследък не само на по 1 сок, ами със някоя салатка или мезе.

Всичко ми стига, като се има предвид, че стипендии на дебитна карта получавам от 12-ти клас и цялото ми висше образование. От тях да съм теглила не повече от 20-30 лв общо

Икономист човек, няма начин!

Ами за всичко направо ми става жал за наще като се сетя...

Телефон: 20 лева
    Тренировки: 30 лева
    Карта за транспорт : 20 лева
    За седмица 40 лева х 4: 160
    Дрехи : 100 лева

ами по 350 лева отиват за мен а за сестрами около 250

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз съм си спокойна.
    И за кво толкова тия 1000лв?

Или не шмъркаш нищо евтино?
    Не цялата сума е за образование, има и странични разходи.
    Човек споделя нещо и вие почвате да го кълвете, ама че работа...
    И да не шмъркам евтино, не шмъркам нищо!
    Ехее,вие пък какво сте я заразпитвали.Ами,като плаща за образование облекло и пр. вие колко искате 5 лв ли :P

Иначе по темата-нямам идея по колко харча по 2 лв за закуска,но аз мразя да закусвам...бляк.И после следобяд,като излизам си взимам от мама или по точно от магазина,колкото се присетя
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на o0ps
    Ами не разполагам с много пари на ден и общо взето доста добре си ги разпределям. Ако ми трябва нещо гледам да си пестя, за да не искам от родителите си и понякога дори не ям(което въобще не е хубаво ама...). А и иначе по природа съм много спестовна та така де...стигат ми

Дават ми по 10 лв.за седмицата,обаче рядко ги харча,освен за вода или някакъв сок.Спестявам си останалите и си купувам някакви неща-лакчета,гримчета...
    Отделно ми плащат за тренировки и курсове през лятото и гледам да се ограничавам и да не искам постоянно.

Град
    Карнобат
    По принцип не съм от пестеливите 1 лв да имам в джоба си ще го пробие това не е много добре,ама кво да се прави,сега лятото ще почвам работа,че неудобно взе да ми става от наще се

Град
    in youR dReams (mm)
    Колкото му пойскам на баща ми толкова ми дава. А сметките за телефон и такива работи, понеже наще са разведени, са се разбрали майка ми да ни ги плаща на мене и на сестра ми и тя да ни изпраща пари всеки месец за дрехи и такива работи.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

На седмица съм с 30 лева, от които 7-9 отиват за пътни. Поставила съм си лимит за деня да харча по 2 лв най-много. Напоследък хапвам в квартирката и доста съм снишила пръскането на пари за деня. Сметката за телефона си плащам от стипендията,защото съм решила,че няма да натоварвам наще и с това.
    Искаше ми се това лято да поработя,за да събера пари да си плащам сама квартирата, но ми заявиха,че няма да ме бъде. Надявам се,че вече догодина ще мога да направя и това,защото това мое образование излиза много солено на родителите ми.
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    [color=indigo][i][b]Hm...kak gi razpredelqm...ami nikak... te sami si se razpredelqt, ama ne uspe6no...

Za men vaji - Warum ist am Ende des Geldes so viel Monat
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    В АдА
    На ден ми дават по 5 или 10 лв рядко искам 10лв.Обикновено на ден винаги си запазвам 3 лева ако ще ходя на кафе а 2 лв ако ми се прияде нещо но аз обиквовено ям вкъщи.Ако ще си купувам дрехи или нещо ми дават повече.

Re: Как разпределяте парите си? :D

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Понеже на мен обикновено парите ми не стигат, ви питам как успявате да разпределите парите си, лишавате ли се от някои неща за сметка на други? Колко е приблизително заплатата на вашите и колко получавате вие от нея?

Питам ви, защото много мнения на момичета изчетох в козметичния ни форум, че ползват все маркови козметики, купуват си маркови дрехи и т.н.
    Ами успявам да си ги разпределя.И не се лишавам от нищо.А въпроса за заплатите-има ли значение? Хмммм...Майка ми взема 1'000лв.,а баща ми няма постояна заплата,тъй като е шеф и взема колко е спечелила фирмата.На месец най-много са отивали 400лв. за мен. Ами ако не ти стигат поискай от родителите си още,няма да ти откажат!На мен ми дават по 10лв. на ден.Първо отдели за жизненоважните неща-пътни,храна,а пък после другите глезотийки.

Град
    bLaGoEvgRad
    И аз имам голям проблем с парите...Никога за нищо не ми стигат,а си мисля,че нашите ми дават достатънчо...По 20 лева на седмица..На у-ще харча по 1лв...Вечер като изляза не харча пари...Самоо,че ак0 слязза на центъра...и оставам без една стотинка..Я обички ще си купя я гримче я ластиче я парфюмче и няма нужда да обяснявам повече...но от скоро започнах да спестявам за един лагер...и сега съм събрала...160лв...Много се радвам и мисля да продължа да спестявам..

hottie
    Guest
    Единствените ми доходи са от заплата и ги харча за храна, ток, вода,днаем... (с помощта на приятеля ми) ако остане за други покупки и разбира се за спорт отиват много пари. Абе като цяло не успявам да спестя много което спестя го харча в нещо голямо и пак почвам да събирам наново.

Супер фен Аватара на _donna_
    Бах.
    Кво има да ги разпределям?
    То,цигарите 2.75 ... бирата навън е по-евтина,макар че са я вдигнали май напоследък,а пък в заведения да не говорим ..

Излезеш сутринта с 10 кинта - цигари,някъв сандвич,две-три бирички ии то парите зачезнали.Като се има предвид,че не харча за билети,вестници,кафета и други такива дежурни ..

И накрая като си вземеш заплатата от 400 кинта моеш да си я бутнеш отзад и ти става готино.Общо взето се лишавам от всичко,което не е храна,алкохол,цигари,сметк и някоя и друга дрешка втора ръка..

О,страдалец!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    А ебаси, така е.
    Днеска си купувам САПУН и САНДВИЧ и тая в магазина ми вика 5 лева.

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    София
    Нямам проблеми с парите- може да се каже, че даже съм спестовна. Мама ме е научила винаги да си имам скрити пари, така че винаги си имам поне 20лв в мен. Знае ли какво ще ми се случи. Иначе на ден, поне докато съм на училище отиват около 1лв- солети и вода. Ако ходим в парка- около 1лв за бира. Ако имам някакво излизане- наште ми дават.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Пфф,майка ми ми дава по 20 кинта на седмица някъде,понякога и отделно ми дава като излизам,ама и тия пари не стигат,затова припечелвам понякога от еврофутбол ,през лятото работя и гледам да съм самостоятелен,доколкото е възможно на тая възраст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си