Спинът...думичката,която кара всеки човек да настръхне...спин...означава-смърт...
И все пак малко хора се замисят...дали пък в тях не живее вирусът...Всички двойки си "вярваме"...но как да сме спокойни за себе си...след като не знаем,дали партньорът ни е сигурен,че не е болен...или ако е сигурен...дали наистина е така...а дали ние сме сигурни,че нямаме вируса,а всъщност вече е в тялото ни..
Да...процентът е малък,но го има...
Аз съм била с двама..единият от които беше девствен и не ми е изневерявал,а с другият винаги сме ползвали презервативи.
Шансът според всички е нулев,но аз ще се изследвам...и вече наистина ме е страх...

Гледайте какво става...

39 528 600 серопозитивни

На всеки 10 секунди някой умира от СПИН!

На всеки 6 и половина секунди един човек се заразява със СПИН!

Спинът вече не се предава само по споменатите до сега начини...кръвен,детероден и полов път... Има много неща,които малко хора знаят.Има много горчиви истини за болеста и заразяването с нея...

Така,че...хора...едно изследване няма да ви навреди...може само да помогне на много хора,а дори и на вас...
Смятате,че това не ви засяга??? Ами прочетете това...

- Твърди се, че презервативите щели да спрат епидемията-Лъжа. Всички гумени ръкавици, както и презервативите имат пори с диаметър 5 микрона. Големината на вируса е 0.1 микрон.

- Вирусът не можел да живее извън тялото.-Лъжа. Върху суха чиния издържа до седем дни.

- Дезинфекционен разтвор унищожавал вируса.-Лъжа. Дори 70% спиртов разтвор не може да го убие до 20 минути.

- СПИН не се предавал чрез целувка-Лъжа. Сп. "Пипъл Магазин" съобщи за 10-годишно момиче, заразено от вируса, на което никога не е преливано кръв, не е било болно, родителите и брат й са с отрицателни проби и не е била изнасилвана.

- Не се предавал от насекоми-Лъжа. Комарите са едни от разпространителите.

- Плувните басейни били обезопасени с хлоров разтвор. Лъжа...Хлорът обаче не унищожава вируса в каквато и да е концентрация.

Защо толкова много лъжи?- За да не бъдат обвинявани, че след като създадоха убиеца, не са в състояние да се справят с него. Стремят се всячески да поддържат населението спокойно, докато умира.

Не бъдете безразлични...помогнете си...помогнете и на всички...

Кабинети за анонимно и безплатно консултиране и изследване за СПИН

Всеки делничен ден от 11.30 до 18.00 часа и в събота от 9.00 до 13.00 часа

ХЕИ – Бургас
Ул. Александровска №120
Ет. 5 стая 35
Тел. 056/ 816 257

ХЕИ – Варна
Ул. Брегалница №3
Ет. 5 стая 501 (до Токсикофизиологичната лаборатория)
Тел. 052/ 632 778

ХЕИ – Плевен
Ул. Асен Халачев №7
Ет. 3 стая 307 (до Вирусологичната лаборатория)
Тел. 064/ 806067

ХЕИ – Пловдив
ул. Перущица №1
Ет. 1 стая 20
Тел. 032/ 643 436

Столична ХЕИ
Ул. Враня № 20
Ет. 5 стая 502
Тел. 02/ 833 40 99
02/ 931 20 51 в. 281

Българска Асоциация по семейно планиране
Ул. Суходолска № 99