Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Цитирай Първоначално написано от magi_megi
Ако онзи въпрос се отнасяше до ме,аз слушам всякакъв вид рок -хард,пънк,прогресив и т.н.
А що се отнася до темата нямам нищо против чалгата като цяло,но определено не гледам с добро око на хора,които се качват по масата и започват "да въртят кючеци" или в повечето случаи просто да се тресат.Освен тези антипатии,нямам проблем всички останали стилове ако ми се налага,но определено рока ми е на сърце... **AC DC forever**

Хаха мииии и аз го правя понякога(айде на маса не съм се качвала ама на стол да ) но това не ме прави по-малко разумна,отговорна,съвестна ,възпитана,... от хората които слушат рок примерно. За мен няма значение каква музика харесва човека срещу мен. Аз слушам всичко и всичко ми харесва(има поне по една песен от всеки стил която ми допада). Не обичам да се ограничавам само за да не ме помислят за някаква си.
Аз и на маса съм била, и на бъчва и на пилон, ама това съвсем не значи, че съм глупава, необразована, нямам съвест и морал(малко на 1 чалга песен заприлича), че не съм възпитана, отговорна и прочие. Едното няма нищо общо с другото. сестра ми е доктор по икономика и старши асистент в катедра "Счетоводна отчетност", ама ме е учила как се играе кючек...Много мразя подобни ограничени мисления, че като слушаш чалга си тъп, а като играеш кючек си простак! това съвсем не е така.