Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Интересно...

Доста дълъг пост имах, но отговори нещо съвсем прозаично.

Не си яла унгарско ястие? По същата логика не си слушала и група като Hotknives или Bluekilla и не знаеш какво биха ти предложили, но си застъпила твърдо на една позиция и отказваш да се помръднеш от нея.

Това е и проблема за който говоря, нямате широк мироглед, защото се задоволявате с първото и достъпното и отказвате да направите крачка в страни от утъпканата магистралка. Посредственост...
Да вметна, че слушам музика само и единствено на български език. Дори няма да се заслушам в нещо чуждестранно. И понеже родния поп и рок не предлагат кой знае какво, се насочвам към по-продуктивния жанр. Смятам, че в 1 страна поне 50% от музиката, която трябва да се слуша, трябва да е на родния език. Дразни ме това поамериканчване.

А и вкуса на другите ни ми пречи, стига де не натрапват предпочотанията си прекалено. А и изобщо не ми пука какво се пуска около мен. След като не е фолк, то просто минава покрай ушите ми. не ме дразни, не ме вълнува, рядко ме забавлява. Не ми пречи в никакъв случай. Това е просто шум около мен.
Има 1 момиче в нашата компания(както вече споменах изградена само от рокаджии и метълисти), която ако не и се пусне определен стил, то тя си слага mp3 плеъра в ушите и не обръща внимание на никой и нищо около себе си. Това поведение е дразнещо. Дразнещи са вечните й претенции да се слуша това, което обича тя. Ако не й се угоди вдига скандали, тръшка се, реве и изобщо......не се държи адекватно. Никой не казва, че трябва да харесва това, което всички, но трябва все пак да има известна търпимост.

Изобщо не ми се спори с тебе по темата. нито ще те убедя че не съм посредствен човек, нито ти ще ме убедиш в своята правота. няма смисъл. Определяйте си хората по стил на обличане, по музиката, по цвета на косата. Аз деля познатите си на хора, които са ми приятни и такива, които не. но предпочитанията им в 1 аспект или друг не оказват влияние върху този ми избор. Пак го казвам-това е ограничено и посредствено.

П.С. Спирам да пиша по темата, защото многократно по редица форуми съм писала мнението си. Времето ще покаже кой е посредствен и не, кой е умен и кой не, кой колко струва. Аз съм убедена, че моето им ще се знае от много хора, защото знам какво мога и колко струвам. Ти убеден ли си в същото?