Пак си лапе - не се обяснявай. И путката ти мирише, каквато и хигиена да поддържаш, в това няма нищо срамно, не говоря за гадна миризма, следствие на липса на къпане, а за нормалната миризма на путката по време на полов акт. Или тя твоята и тогава не мирише?Първоначално написано от indecent
![]()
Левски шампион але але!
Не е нужно да мирише.Опитвала съм вагиналните си сокове-не миришат на нищо!!!Първоначално написано от air_J
![]()
А по темата щом досега не е било така,а сега се е появила тази миризма-нека да отиде на лекар!![]()
Ами той и по 10 пъти на ден да се къпе, ако е уринирал 5 пъти преди да му го извадиш не очаквай да мирише на теменужки... / другия вариант е да има някаква инфекция/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
mi ne go vazbujdai ili mu turi aromatizator bor4eПървоначално написано от indecent
![]()
да наистина при възбуда не може да не мирише, а това че вие не усещате е друго защото човек свиква със собствената си миризма. Това е като с парфюмите пръскаш се и след определено време си мислиш че не мирише на нищо но всъщност не е така просто обонянието ти свиква с този мириз и го приема за нещо нормално![]()
Всяка вагина си мирише !!! И това еее готиното)
Не говоря да мирише на скумрия ?? А на нейната и специфична миризма
А по темата, това не е съвсем нормално !!!
Или с времето ще спре да мирише или да отиде на лекар.
Но ако е инфекция това може да ти се стовари на твоята глава !!!
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Интересно....Едва ли е нормално...
Тук мисля, че имаш мъъничка грешка =)Първоначално написано от mimoza16
Потта представлява вода, АМОНЯК, соли и отпадъчни вещества. А амоняк, предполагам, всеки знае какъв "аромат" има
Emi pravete go v banqta![]()
У-РО-ЛОГ.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
било е временна гъбична инфекция в следствие на триенето,
ако се възпали по сериозно може да се прехвълри на теб зависи.
По добре изчакайте да му отмине![]()
ааа междо другото ако ползвате презерватив няма проблем.
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
има разни аромати ходи в секс шоп!!!!
Не ща да те притеснявам ,обаче чувствам ,че има някакъв проблем ,твоето момче и по-добро да иде на уролог.Сигурно не си му казала за тези неща ,но най-добре поговори с него като те притесняваПървоначално написано от indecent
![]()
Mi ako ni si go mie sled 4ikiq...taka stavaPuk kat tolkova ti miri6e hvani si smeni priqtelq s nqkoi na koito ne mu miri6e
![]()
Хаха ами за времето,което са заедно,трябва да е свикнала досега,ако беше тва!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
А и ако си чел в мненията и тя каза,че преди го е нямало!Значи дотогава не се е възбуждал ли кво??
Решението според мен е-уролог!
и според мене треа си ходи на уролог!!! и тва петанце къде се е появило по добре да ходи при чичо докторПървоначално написано от rame
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ми то от мъничко може да стане голямичко и да стане много по зле по добре по рано отколко след тва да е късноПървоначално написано от indecent
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори