ЗдрАвеЙте!!! ДА ви питаМ кОлко нАй-дЪлго вИ е зАкъСнявАл МЕсЕчНия ЦИкъл и притесняВАте ли се Ако Не ви дОйде с ПродълЖеНие нА МЕсЕци![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
ами, ако ти идва от скоро (3-4месеца) е съвсем нормално да ти закаснява максимум с по 3 месеца. Ако вече обаче ти се е регулирал месечния цикъл и ти закасняава, имаш две възможности - да си купиш тест за бременност (ако си водила полов живот) или да идеш на генеколог...на мен ми е закаснявало с по 2 месеца в самото начало, но сега всичко е добре
![]()
С месеци чак не ми е закъснявало,всъщност само с един.Но няма страшно не се притеснявай...![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
На мен отначалото ми закъсняваше със една седмица МАХ, но според мен е нормално ако НЕ водиш полов живот да ти закъснее с 1-2 месеца, а ако водиш - замисли се за бебчее...![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
ами значи за първи път ми дойде преди 1 годиниа през януари и не ми дойде след това 8 месеца после ми беше много нормално но тая година отново започна така вече 8ми месец не ми е идвало ,а не съм водила полов живот!
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
и на мен ми е закъснявало 5-6 месеца
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
съвсем нормално еспоко ще се оправи с времето..просто при някой мацки така се получава
just shut your mug and read my lips..we are just kids..
Ми в началото ми беше прескочил с 2-3 месеца и мн мн се притесбявах/ ма кар че нямаше никъква опасност от бременност/.Да притеснявам се као не ми дойде с продължение на месеци, но ако ми закъснее с някви дни не се притеснявам.