- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Включвали ли сте разни предмети в секса?
ние например сме използвали една моя спирала за очи,която я ползвахме отзад,също така свещ бих казала че беше страхотно за отпред много хубаво.
А сега чакам и вашите отговори.
![]()
Бухалката за бейзбол..
Поздравления! Доста смело изказване за човек, чиято снимка е на аватара. Обаче не само, че не съм ползвала такива "говна", ами няма и да му се случи на моя или на който и да е да доживее да си заврЪ нещо, където и да е!
предполагам ти си кучето на снимкатаПървоначално написано от babity
Първоначално написано от Say It Right
Mi ne dori i xyi daje, zasega.![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
[redmeti nesam izpolzvala
Nai-razlichni. Kato se zapochne s prerverziqta i izvednuj vseki predmet v stayata pokazva sexualna forma ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
"Включвали ли сте разни предмети в секса?" tva kato go prochetoh me razsmq daje ;>
The Spark
mislq 4e kogata dvama 4oveka se obi4at i jelaqt dostata4no sa si dostata4ni i nqmat nujda ot drugi odu6eveni ili neodu6eveni predmeti
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
99 от случаите само члена ми в другите телеофни кисийки запалки кутиии с цигари шишета бляяя но не с цел да ми ги вратн в малкото дупце :>
няма нищо лошо да си врете неща ама по нежно че после докато си дирксате и стват енди лоши неща
4 и 12т. от правилата
За храна се сещам.......и чашата ми с вода, която седи на шкафчето винаги.
Не,не сме
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mnogo izkriveno mislene ima6,Първоначално написано от marina star
tova ne ozna4ava 4e kato si prebavqme razni ne6ta v seksa
ozna4ava 4e ne se obi4ame,tova se kazva RAZNOOBRAZIE,bili mi kazala
togava za kakvo ima sex shopi??? Ili ti izob6to ne si 4uvala za tqh.![]()
ААааа забравих.... Едното краче на една от таборетките... обр1шам таборетката с краката на горе... жената седа на крачето и почва да ми духа...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Kidin'!
Spokoino, nishto nenormalno nqma v raznoobrazqvaneto, ta dori i s drug chovek. Tova sa neizbejni sexualni razvlecheniq i samo nqkoi mnogo maluk i neopiten moje da kaje izrechenie ot tipa na: "Na men miloto mi e dostatuchno, mnogo si go obichkam i nqmam nujda ot podobni neshta."Първоначално написано от rozova_lady
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ами използвали сме въженца,връзвали са ме.
Russian Aerospace Agency
EMI MAI NE SI 4UVALA TI 6OM SI NAVIRA6 GRIMOVE PO DUPKITEПървоначално написано от rozova_lady
Много неща иначе често вклщчваме и вибратор към секса - вибратора отпред, той отзадчувството е невероятно.
Вибратора отпред - в смисъл ти правиш френска на вибратора?![]()
![]()
абе мислих да напиша двойна пенетрация, ама някой да не помисли, че всико влиза на едно място![]()