Имам да,под пъпа в дясно и надолу,малко над триъгълника. Мислила съм я много време докато я направя,посветих и много време за да реша каква да е -представлява 2 йероглифа 1 под друг. Значи нещо специално за мен като символ и вярвам че ме пази и ми носи късмет.Беше ми подарък за 18-тия ми рождение ден и съм я сложила на място където може да се прикрие-дали по нужда от естеството на работата ми или най-малкото като родя някой ден и се разтегне. Тъй че малко се вижда да предизвиква интерес,за повече- на заслужилите.![]()
![]()
![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Остава и да не знае...Първоначално написано от H8_mE
Ами не ме кефи особено, но ако е символично за самия човек го приемамНай-добрата ми приятелка има, и нейната е мн хубава.На плешката...мисля че беше пума. Миналата година си ги направиха едновременно с приятеля й
Неговата е някъква плетеница....и като се постави огледало до нея.....действителния и огледалния образ се сливат,и се получава сърце. МНОГО Е ИНТЕРЕСНА
Но това е..се пак знак м/у тях
ПП пАК казвам, лично аз не бих си направила![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
леле как ми се драйфа от тия китайски знаци и некви плетеници по кръста
всеки втори с такива
Аз се навивам сега..от както се подстригах къса косичка и ми се откри вратлето..съм се зарибила да си направя сигурно 3 китайски знака по дължината на врата до гръбнака..седи доста якичко..а и смятам да е нещо което ще значи нещо за мендругия вариант е пак на врата но отстрани от края на ухото надолу
![]()
нямам... съмнявам се, че ще се навия, но ако все пак си направя, ще е нещо малко...
снимките са фотошоп или са рисувани но не и истинскиПървоначално написано от Fucking_Princes
едва ли
Голям размер на картинката! /machoka/
попринцип се влюбих в тая, обаче ако ще си правя ще е нещо със специално значение за мен, а не щото просто ме кефи как седи.
imam 2 no nqmam snimki ednata e na dupeto za da ne se vijda dve sladki mi6ki se celuvat a drugata si q napraih predi 2 meseca doli okolo kokal4eto na kraka edni cvetq mn mn mn mn bole6e daje revah za taq vtorata
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Нямам,но искам да си направя и ще трябва да помисля сериозно какъв да бъде татуса..искам и пиърсинг на езика :P :P :P жалко,че още трябва да искам разрешение от родители![]()
аз имам
етуу една пик
http://farm4.static.flickr.com/3346/...10d90bcf1b.jpg
>>>>>
това не съм аз но картинката е същата
не ми казваха да не пуша,пия да не излизам навън некфи такива,а само да се мажа с един вазелин![]()
![]()
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
http://media.snimka.bg/5884/018022776-big.jpg Историята е дълга...Но символът е важен за мен.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Най-оригиналната от темата.Браво!Първоначално написано от stefity
(И най-важното -има скрито послание,а не е просто,защото ти харесва картинката...)
МОМИЧЕ СЪМ!!!
wo0owПървоначално написано от stefity
![]()
уникално ме кефи
и ми стана интересно за историята ... но няма да питам каква е
![]()
Мен много ми харесват татуировките, но просто незнам дали бих понесла болката.Приятеля ми има 2 . Една на дясната ръка - как излиза чудовище от раскъсата му кожа и другата на лявата ръка мойта буквичка![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Мерси...![]()
Тук е снимана веднага след като ми я направиха - http://prikachi.com/files/1528859k.jpg
Историята е дълга за разказване, но ще кажа за символа на татуса.
Това е ангел, а в крилата на ангела се вижда профила на дявола, но е трудно забележим и трябва да се вгледаш, за да го откриеш, трябва и малко въображение за целта.
Смисъла е, че във всяко добро, колкото и невинно да е то и независимо колко ангелски облик има, винаги в него се крие частичка от злото, макар и незабележимо и скрито, както е незабележим и скрит ликът на дявола в тези крила...Това е символа и смисъла на моята татуировка и се радвам, че всеки път, когато я погледна тя ми напомня за нещо, което е важно за мен.
![]()
Пожелавам на всеки, който си прави татус, то нека наистина е нещо, което е значимо за него, защото иначе всичко се обезсмисля, колкото и красив и изпипан да е един татус, ако той няма смисъл, всичко се губи.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...