Имам на гърба. Искам и втора, но ще изчакам няколко месеца за нея.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ииии що въобще не мислите, ти мойто момче като порастнеш какво искашПървоначално написано от anatoll_
да работиш? Щото с такава грозотия на врата, друго освен тираджия няма да станеш, не знам дали го съзнаваш....Мислете къде ги правите...
Имам, да.
Give me your best shot motherfucker!
е момента абсолютно всички хаусари си правят баркот ....което е хипертъпо маина ..модата ще мине след няколко месеца ..татуса ще остане завинаги .... тва модат е толкова ебано нещо маина !Първоначално написано от klamer4e
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ах и моита е нещо подобно но има и пламаци и е на почти същото мястоПървоначално написано от Jaffs
o6te dokato pro4etoh 4e 6e si pravi6 ETO TAKAVA i mi stana sme6en vse pak kvo gleda6 da kopira6 4e nemoje6 da si izmisli6 sam liПървоначално написано от Fire_Wing
tupo i pri polojenie 4e izrazqva nqkakva individyalnost...
![]()
8 т. от правилата, системно!
Нямам татуировка,макар че умирам да имам.![]()
Вече съм почнала да си ги планирам.![]()
London Tipton
Първоначално написано от pepi_090
imam ot 1 godina...
nqkuk si imam merak za oshte edna malka...1 duma ili izrechenie nai-veroqtno na BG ama oshte ne sum reshila kakvo tochno i kude
ми не мога да намеря друга махнала съм ги от компа .. само тва намерих.. и то не е цялата
http://prikachi.com/files/220757v.jpg
планирам още доооооооооооооооооооооооо оооста но има време за тях.. за сега на тая искам да и вкарам цветове, искам една която да започва от гърдата и да се катери нагоре по ключицатаи да завърши на плшката
абе тва след мореглупости и тн...
някой ще ми обясни ли каква е скритата символика на тия баркод татуировки??
ами означават нещо... на една моя приятелка която има татос (баркод ) което е супер тъпо според мен и означава "живей бързо , умри млад "Първоначално написано от OtherDimension
Aз нямам, но зимата ще си правя на рамото![]()
Нямам ,но ми се иска да го направя...може би отсрани някъде на интимния триъгълник.Но Все пак още съм на 14 и кожата наистина ще ратзегне татуса и ще стане манджа с грозде.От друга гледна точка където и да си направя татус по тялото,определено апартамента ни ще се превърне в бойно поле, а аз гарантирано ще съм сама от другия край на барикадата![]()
приятелят ми си направи един дракон на гърба на плешката и мн мн яко ама мен още ме е страх..http://prikachi.com/images.php?files/221081P.jpg
и аз бях на 14 когато направих тва на ръката си .. и я продължавам .. след тва пак я боцках готвя се за ръкавиПървоначално написано от Meri_007
![]()
леле наистина е мн яко.Аз искам на глезена или на кръста,ама нещо ме е страхПървоначално написано от babykiller_
~Remember,remember...25th of November~
и аз догодина ше си направя ного ме кефят как стоятПървоначално написано от thunderline
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
nqmam
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!