.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Плюшена играчка от JUMBO

Здрасти Понеже гприятелят ми замина за чужбина и като го чакам на летището много бих искала да го посрещна с нещо голямо.И двамата много обичаме плюшените играчки ( той е на 17 ) и му бях хaресала едно голямо плюшено мече от магазин Jumbo . Може ли някой да ми каже цената му ,ако скоро е ходил !10x mn [/code]

Град
    tam!!! (love) ~>
    Незнам за магазин Джъмбо,но по принцип мечки около 50см височина вървят около 30лв и нагоре. Дано съм ти помогнала!

на една приятелка и взехме голяяяям (ама много голям) плюшен мечок от Джъмбо за 79 кинта

Haide drug da kajee plsssssss

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ммм,аз наскоро ходих и видях огромни плюшени животни,имаше и от над 100 лв,но не по-малко от 60.

Цитирай Първоначално написано от GerSity
    Незнам за магазин Джъмбо,но по принцип мечки около 50см височина вървят около 30лв и нагоре. Дано съм ти помогнала!
    Ами и аз съм голяма маниачка на огромните плюшени играчки ... у нас за сега имам 7 такива ,две от които са мечки ...
    ам ... както каза GerSity те върват от 30-35 лева нагоре,ако си мераклийка и от 200 можеш да мувземеш ,но няма да можеш да го вдигнеш

...to be or not to be ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си