.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравейте!
    Готина темичка се очертава И аз ще разкажа малко за мен:
    1. Голям инат съм, което в някои случаи не ми помага и ми допринася големи проблеми ( особено когато се карам с гаджето)
    2. Голяма романтичка съм- обичам подаръците,малките жестове и думички, които приятелят ми казва изненадващо, без да го очаквам. Направо се разтапям
    3. Когато имам връзка с някой човек,искам той да ме разбира и уважава и да ме обича страшно много.
    4. Не си падам по краткотрайните връзки. Е и аз съм ги имала, в началото, когато набирах опит
    5. Когато обичам, обичам от цялото си сърце (макар да не го показвам много много )
    6. Трудно ми е да споделям проблемите си, винаги се опитвам да ги решавам сама.
    7. Рядко казвам " Обичам те". Но вече съм 3 години с един единствен човек и си мисля, чве той го знае много добре. Въпреки това се опитвам да го казвам по-често, но понякога ми е доста трудно..не знам защо
    8. Обичам човека до себе си, обичам всичко в него, обичам да го целувам, да го милвам и просто да си държим ръцете заедно
    9. Обичам да готвя и си събирам картички (както тези малките,сладичките, така и от различните градове,които посещавам) - това не е баш по темата,но...
    10. Умирам за сладки неща, мн обичам да се разхождам из природата с някой любим човек

Град
    В АдА
    1.Избухлива съм
    2.Предадена и адски бясна
    3.Обичам много животните
    4.Заради една тъпа заигравка разруших много неща
    5.Обичам флиртовете
    6.Мразя някой да ме лъже и да мисли че му вярвам
    7.Обичам приятелите си
    8.Обичам да излизам
    9.Понякога съм голям мързел
    10.Мразя паяци

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Извинявам се,темата може и да е интересна,ама няма един човек от тоя форум,дет да ме познава,кво да конкретизирам....
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

1.Momche sym
    2.Momichetata me smqtat za hubav (bez da se naduvam)
    3.Mnogo byrzo se palq,no moga da se kontroliram
    4.Treniram boini sportove
    5.Iskam da se iznesa v 4ujbina,poneje veche sym jivql tam i tuk vsichko mi e kakto se kazva "pylen drob"
    6.Izpadam v ujas kato vidq hlebarki(napulno seriozen sym)...ama sled tova se okopitvam i im e*avam maikata s 4ehyla
    7.Dyrja mnogo na priqtelite si i mechtata mi e da skocha da se biq v masovo mele imenno za tqh(zaedno s tqh).
    8.Haresvam inteligentni i po skoro charovni momicheta otkolkoto natrufeni krasavici.
    9.Aaaaaaaaaaaaaa ne moga da se setq sq.... pff... a da ..Obicham mnogo da cheta knigi(vinagi ima kakvo da se nau4i ot tqh)
    10.Zodiq kozirog s1m.

P.S. Pozdravqvam avtoryt za razlichnata tema,poluchi se naistina interesno.Men lichno ne me interesuvat tolkova mnogo tezi neshta za drugite,kolkoto mi e interesno da sravnq nqkoi neshta kazani ot tqh s moite...

Град
    Hate City Sofia.
    [b]Ами вие порпинцип все още нищо незнаете за мен...
    1.Казвам се Стиляна,Стили.
    2.На 13 години съм.
    3.От София съм.
    4.Слушам пънк,пост-хардкор,скриймо и реге от време на време,харесвам български групи и певци.
    5.Любимия ми цвят е лилавият.
    6.Обичам да бъда обичана.
    7.Мразя да се влюбвам безнадеждно.
    8.Не съм от срамежливите и затворени хора.
    9.Имам сини очи.
    10.Не харесвам много неща в този живот,ако тръгна да ги изброявам ще се наложи да си пиша до утре по това време.
    Е това са 10-те неща,които може би бихте искали да знаете за мен.[/b
    ]
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

1.-Слушам Електрона Музика
    2.-Обичам Локомотив Пловдив
    3.-Хода всеки ден в 1 и също кафе :Д
    4.-Мразя да карам часовете по физика :Д
    5.-Мразя метали;емо-та;рапъри...
    6.-Обичам да обикалям града с приятели
    7.-Не обичам да се задържам в къщи
    8.-Обичам да хода на кино
    9.-Обичам с*кс-а
    10.-Май няма кво повече да кажа :Д

1.ходя с един - обичам друг
    2.изневерявала съм и докато не бъда с човека когото обичам пак ще го правя
    3.ценя мн.приятелите си!
    4.не мога да се сърдя,бързо се отсърдвам
    5.най-много на света обичам двете си сестри
    6.мразя да ме ревнуват и аз не ревнувам
    7.мразя да излизам всеки ден с един и същи човек обичам да излизам с всичките си приятели
    8.не обичам да ми звънят през 5мин и да ме питат къде съм с кой съм и какво правя
    9.вече не ми пук от нищо и никой мн. съм преживяла за последните 3 години .... и вече нямам нерви с никой да се занимавам
    10.като се напия ми падат всички задръжки ...
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Boulevard of broken dreams
    1.Не съм имала нито 1 гадже..
    2.Девствена съм,то почти се подразбира де
    3.Много съм романтична
    4.Харесвала съм много момчета,които дори не ме забелязват...
    5.Ревнива съм
    6.Много съм чувствителна...
    7.Плакала съм заради момче
    8.Не ме е харесвало нито 1 момче до сега или поне не знам,ако е имало такъв случай...
    9.Не бих простила изневяра
    10.И не бих изневерила
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    1. имам си сериозен приятел
    2.лесно хлътвам по нкг,но трудно обиквам
    3.Не изневерявам и не лъжа
    4.нямам задръжки в любовта,но трябва да ме накараш да се почувствам обичана и единствена
    5.на първо място в любовта за мен е важно приятелството и доверието
    6.много съм чувствителна и плача дори за най-малката причина-добра или лоша
    7.ценя стойностните неща
    8.нямам голямо самочувствие,но имам голямо сърце
    9.не издържам,когато някой близък страда
    10,да,все още съм девствена,но нз докога...

gPa3HuTeJl и аз имам алергия от паяци...нищо ли4но..констатирам един 4овек,който сиг ще разбере странното ми реагиране,когато видя паяк...
    има и още многоо неща за мен,но ако се интересувате ми пишете-готова съм да намеря още приятели!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    lol tva zaprili4a na "opi6ete sebe si s 10 izre4eniq"

etO az 6te kaja 10 ne6ta koito ne znaete za men i ne bihte zapodozrqli ako me poznvahte

1 adski mn si padam po edno mom4e, no se pravq, 4e go mrazq
    2 postoqnno si mislq kak da ubiq priqtelkata mu i da q zavra v nqkoq kofa za bokluk
    3 a da, zabravih - po4ti vs ve4er go synuvam (da az sym vmanie4enaq, no ako kajete na nqkoi nqma da vi povqrva )
    4 priqtelkite mi sa ku4ki i ne gi ponasqm, no vse o6te se 6laq s tqh
    5 pravim se na mn otvorena za vpe4atlq tva sy6toto mom4e, a vsy6tnost sym edno leko sramejlivo momi4e i se oplitam vs pyk kogato go zagovorq
    6 nqmam ideq za6to pi6a v toq forum, no dylboko podoziram, 4e prosto se radvam, 4e imam net - ne6to ne4uvano!
    7 kogato sym svobodna, vs mom4e na ulicata e potencialna jertva, no kato go otmina, vednaga se se6tam za toq s gadjeto :P
    8 mislq kirilicata za pylen bokluk i NQMA DA PI6A NA NEQ - kato ne vi haresva ne 4etete we! men kvo me gree... (umniqt 4ovek otgovarq - slynceto )
    9 sedq pred kompa sega i se 4udq da izmislq o6te 2 ne6ta da napi6a, no maika mi uporito me kara da si lqgam, no na bas, 4e 6te q iznudq da poostana o6te malko
    10 interesno mi e dali nqkoi e pro4el cqlata taq pomiq deto toku 6to napisah i 6te proverq dali nqkoi me e quotenal ili komentiral pone 5-6 pyti
    ISTINATA I SAMO ISTINATA!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    soulja_girl4e имаме общо и двете знаем,4е приятелките ни не са ни истински приятелки абе кефиш ме-относно за пи4а с гаджето....имам 4увството,4е говориш за бившата на приятеля ми...ии малко се съмнявам да не се казваш алекс
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

тук стана като избоведалнята на бай брадър

Град
    Dreamland Varna
    Ааххаха има ли смисъл, сигурно никой не чете коментарите
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    ВАРНА
    4etem gi , pishete oshte interesno mi e

Bih napisyl 10 neshta za men , ama me myrzi
    В процес на обработка!!!

Град
    stara zagora
    1-strah me e ot horkoto mnenie
    2-ne haresvam priqtelq si
    3-ne haresvam men si samata
    4-zavijdam na devstvenite momi4eta
    5-ne sam nikak romanti4na
    6-mislqt me za kurva (no ne sum)
    7-neobi4am podlizurkovcite
    8-obi4am da si lakirvam noktite
    9-iskam da buda po hubava(ne 4e sum koi znae kfo)
    10- strah me e ot lubovta

vai vai napravo ujs
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt

10.Мразя паяци
    Абе имаме нещо общо... виждаш ли..

1. Не съм лъгала от години.
    2. Не съм се влюбвала.
    3. Романтиката не ми е присъща.
    4. Страх ме е от тъмното.
    5. Не съм казвала "Обичам те!" на гадже.
    6. Срамежлива съм.
    7. Обичам да рисувам и пиша разкази.
    8. Не се впечатлявам от червени рози.
    9. Трудно се привързвам.
    10. Не ревнувам.

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt

10.Мразя паяци
    Абе имаме нещо общо... виждаш ли..
    Имаме

1. Изолирвам се от хората които не познавам добре . Доверявам се на 2 -3 човека .
    2. Мразя да ме критикуват и да ми крещят , както и да ми налагат чуждо мнение .
    3. Прекалено съм взискателна към околните .
    4. Много лесно се паля , а понякога стигам и до бой
    5. Мразя да обиждат приятеля ми по каквато и да е била причина !
    6. Казвам всичко в очите без да ми пука .
    7. Правя се на непукист , а всъщност съм адски чуствителна . Всички от моя клас ме мислят за "Ледена кралица " и никога не са ме виждали да плача .
    8. Обичам всичко да е на моето .
    9. Адси двойнствена личност съм / е простено ми е близнаци съм /
    10 . Мразя парцали за ми се правят на хавлиени кърпи и хора със свръх самочуствие без никакво покритие !
    Та това общо взето

Град
    kadeto iskam
    абе тъй като се иска да е от сферата на любовта и секса ще си кажа само за тях, та...
    1-во - Влюбена съм
    2-ро -Харесвам, уважавам и обичам приятеля си.
    3-то- Бързо се влюбвам следователно приемам всяка раздяла с мъка
    4-то Отдавам се на макс и в любовта и в секса
    5-то - Обичам целувките с език
    6-то - Обичам прегръдките и разговорите след един хубав секс
    7-мо Любовта преди секса!!
    8-мо Обичам аз да съм отгоре
    9-то Нямам нищо против аналния или оралния секс напротив - ХАРЕСВА МИ !!
    10 - ОБИЧАЙТИ СА ДОКАТ Е ВРЕМИ!!!

хм..интересна тема .. и така..

1во. Пиша стихове понякога.. или просто някви еи такиа мисли квот ми дойде на акъла..
    2ро. Злобна съм адски много .. Не знам как, защо .. от къде т'ва чудо в мена .. ама те го на .. (не че вунаги съм такава, но някой подразни ли ме ставам много агресивна..коет знам че не е хубаво..ама..)
    3то. ОБУЖАВАМ хип-хопа ..
    4то. Твърдя,че съм момичто без мечти, а всъщност единствената ми мечта е да бъда щастлива ..
    5то. Влюбчива съм много ..
    6то. Обичам да се тъпча с пържени картофки пред телевизора
    7мо. Идеалистка съм ..
    8мо. Мразя когато се разделя с някое момче, после да го виждам с някоя друга .. дори и аз да съм скъсала и зарязала момчето, незнам защо т'ва ми е ендо от най отвратителните чувста ..
    9то. Обичам да посещавам психоложката в даскалото (днеска пак бяхме д си лафя с нея )
    10то .. ZRR ще сЪм си .. 4 ever
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

1 . Ot Byrgas sam
    2 . Dddz za mene ko da kaja pravq se vinagi na shyt obicham da zabavlqvam horata kato sa praq na palq4o ddz tva mi e v prirodata da sa pravq na malynik ponqkoga ne go iskam no se sly4va da sa izcepvam ko da napravq takav sam
    3 . Ne sam vlyb4iv
    4 . Na principa sam che ima mn ribi v moreto ako s 1-ta nestane s drygata i taka
    5 . Mn obicham da hoda po kyponi,diskoteki,kafeta ae da se veselq
    6. Ne obicham da seda v nas pred kompa
    7. Predi bqh sramejliv no sega ne sam nahalen sam do bezoobrazie,zashoto razbrahh che sramejlivite momcheta nqmat shans da si namerat momiche.
    8 . Za mene ko moga da kaja che sam syper tochen chovek mn barzo sa spreatelqvam s horata iam podhod s horata
    9 . Iam mn dobri priqteli
    10. Edinstveniq kysor mi che ne mi pyka za momichetata smisal takav samo za sexa sam pone si go priznavam zashoto ima hora koito ne si go priznavat imashe 1 momiche koeto nestanaha rabotite s neq i sam si kazal samo sex i q mahash i q izpolzvash za sex nqma takiva vlybvaniq i tem podobni prosotii,zashoto te pravat na glopak.Az sam na principa da zabiam kolkoto se moje poi4e momicheta.Znam kakvo mnenie she si postavite za mene no sam takav tva e ot mene

11. Ima oshe malko da napisha taiche si pozvolq da ima 11-12-13-14 i 15 :P
    12. Nikoga ne sam se vlybval i ne mi i trqbva
    13. Mnogo pati sam kazval "Obicham te" no nikoga ne sam go mislil prosto ei taka....
    14. V sqka ydobna sityaciq bih izneverqval
    15. Zaradi p*tka p*tka nestavam darja na priqtelite si priqtelite sa nad vsi4ko

1.Супер много обичам да се лигавя и базикам с половинката ми (:
    2.На принципа "бъди принцесата на мечтите му и ку*ка в леглото му" съм....
    3.не съм особено романтична.. да да приятеля ми свири на китара .. да да намирам че е яко като ми свири нещо специално за мен но... доо там ... повече от това вече става банално .. предпочитам страстта
    4.обичам да хапя устните му понякога..
    5.ужасно мн се кефя ако и тои се лигави с мен .. (носи ме на конче или пък ме изненадва и ме вдига внезапно )обожавам го това! нз защо.. (слава богу моя го прави (понякога.. ))
    6.до сега съм нямала сериозна връзка но УЖАСНО МНОГО ИСКАМ ДА ИМАМ ТАКАВА.. !! (не говорим за месец два.. стига това не е сериозна връзка..)
    7.винаги съм искала да гледам някои мач с "мъжа" ми хаха но така и не съм го правила защото по една или друга причина все е нямало как...
    8.задължително държа приятеля ми да е по висок от мен.. (принцип ..) а по малък ли е от мен с повече от 5 меесеца .... не стаа
    9.не изневерявам ... и не лъжа половинката си .. (за 2рото се старая да не го правя ... )
    10.много много се кефя на "черните" момчета или да е бял но с руса коса аау мн мн мн се кефя на такива

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    1. Слушам хардкор,спийдкор,хард-техно и обичам шареното,но работата ми изисква да съм елегантно-фешънски облечена...
    2.Работя като Sales Administrator
    3.преди почти 3 години бях изнасилена от най-добрите си приятели ...
    4.Обичам приятелят си повече от всичко, той ми помогна много ....
    5.Нямам приятели - признавам си ...
    6.Обичам мама и тати и заека ми
    7.Мога да простя сичко,абсолютно всичко ....
    8.На моменти съм лигава,но не и в работата-там съм до болка сериозна и любезна
    9. Обичам да бъда обичана
    10.Обичам партита и да скачам,но не взимам нищо, и не пия с което се гордея.Но пуша ...
    11. Не мога да отказвам и когато някой ме помоли за нещо гледам да го свърша възможно най-бързо и да съм възможно най-ефективна
    12.Не мога да бъда излъгана ... Толкова са ме лъгали,че булвално надушвам лъжата

Айде стига толкова

Град
    Враца
    1.никога не показвам ако съм ядосан или нещо ми е криво или квото и да е.
    2.мраза да си раздавам нещата и да не ги пазят.
    3.да не си спазват обещанията.
    4.друсал съм се с кво ли не без истинските си наркотици
    5.не ме е гнус от нищо
    6.неможеш да ме убидиш с нищо
    7.държа на хората на които си заслужава
    8.мноо се привързвам. ( страшен минус)
    9.обичам да пуша
    10.само скейта ми остана
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE