Здравейте!
Готина темичка се очертава И аз ще разкажа малко за мен:
1. Голям инат съм, което в някои случаи не ми помага и ми допринася големи проблеми ( особено когато се карам с гаджето)
2. Голяма романтичка съм- обичам подаръците,малките жестове и думички, които приятелят ми казва изненадващо, без да го очаквам. Направо се разтапям
3. Когато имам връзка с някой човек,искам той да ме разбира и уважава и да ме обича страшно много.
4. Не си падам по краткотрайните връзки. Е и аз съм ги имала, в началото, когато набирах опит
5. Когато обичам, обичам от цялото си сърце (макар да не го показвам много много )
6. Трудно ми е да споделям проблемите си, винаги се опитвам да ги решавам сама.
7. Рядко казвам " Обичам те". Но вече съм 3 години с един единствен човек и си мисля, чве той го знае много добре. Въпреки това се опитвам да го казвам по-често, но понякога ми е доста трудно..не знам защо
8. Обичам човека до себе си, обичам всичко в него, обичам да го целувам, да го милвам и просто да си държим ръцете заедно
9. Обичам да готвя и си събирам картички (както тези малките,сладичките, така и от различните градове,които посещавам) - това не е баш по темата,но...
10. Умирам за сладки неща, мн обичам да се разхождам из природата с някой любим човек