- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 неща, които не знаете за мен...
Такам темата е интересна,а и за човек без работа като мен в момента е добра алтернатиФкаНе,че знаете нещо за мен ама айде..10те неща,които незнаете са...
1 винаги си падам по най-неподходящите хора..ама винаги..тва нз как го целя,но все някакси успявам![]()
2 1 единствен път съм била наранявана,заради високите си очаквания за момче и от тогава те рязко паднаха..очакванияте де..
3Вече изобщо не ме интересуват префърцунените момченца,дет се имат за най-големите и самочувствието го поемат в свръхдози..питам се кога то ще ги убие..щото определено вече са пристрастени...
4 въпреки,тези си изказвания не съм мъжемразка или няква от сорта...
4напротив..много съм Флюбчива![]()
![]()
5 Влюбчивостта си я МРАЗЯ....ама наистина много...![]()
6 Флюбя ли се сериозно обаче..няма отърване..смис обичала съм човек 3-4 почти години въпреки,че той ме имаше само за приятелка......
7 Много грижовен човек съм и май прекалено много се интересувам за останалите...
8 Личният кеф при мен винаги е някъде на заден план...![]()
9Голяяма роментичка съм..Да не кажа безнадеждна..Аууу...тва добра или лоша черта е от характера..![]()
![]()
10.....Безнадеждна оптимистка съм..
А сега се сещам...слушам чалга и не ме е*е мнението на всички дет ме наричат чалгарка![]()
![]()
дам тва е от мене...10-10 ама до кат се сетя за нещата и ги напиша видях бая зор![]()
![]()