- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 неща, които не знаете за мен...
1 . Ot Byrgas sam
2 . Dddz za mene ko da kaja pravq se vinagi na shyt obicham da zabavlqvam horata kato sa praq na palq4o ddz tva mi e v prirodata da sa pravq na malynik ponqkoga ne go iskam no se sly4va da sa izcepvam ko da napravq takav sam![]()
![]()
![]()
3 . Ne sam vlyb4iv
4 . Na principa sam che ima mn ribi v moreto ako s 1-ta nestane s drygata i taka![]()
5 . Mn obicham da hoda po kyponi,diskoteki,kafeta ae da se veselq
6. Ne obicham da seda v nas pred kompa![]()
![]()
![]()
![]()
7. Predi bqh sramejliv no sega ne sam nahalen sam do bezoobrazie,zashoto razbrahh che sramejlivite momcheta nqmat shans da si namerat momiche.
8 . Za mene ko moga da kaja che sam syper tochen chovek mn barzo sa spreatelqvam s horata iam podhod s horata
9 . Iam mn dobri priqteli
10. Edinstveniq kysor mi che ne mi pyka za momichetata smisal takav samo za sexa sam pone si go priznavam zashoto ima hora koito ne si go priznavat imashe 1 momiche koeto nestanaha rabotite s neq i sam si kazal samo sex i q mahash i q izpolzvash za sex nqma takiva vlybvaniq i tem podobni prosotii,zashoto te pravat na glopak.Az sam na principa da zabiam kolkoto se moje poi4e momicheta.Znam kakvo mnenie she si postavite za mene no sam takav tva e ot mene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
11. Ima oshe malko da napisha taiche si pozvolq da ima 11-12-13-14 i 15 :P
12. Nikoga ne sam se vlybval i ne mi i trqbva
13. Mnogo pati sam kazval "Obicham te" no nikoga ne sam go mislil prosto ei taka....
14. V sqka ydobna sityaciq bih izneverqval
15. Zaradi p*tka p*tka nestavam darja na priqtelite si priqtelite sa nad vsi4ko![]()
![]()