1. Само на един човек съм казвала очи в очи \"Обичам те\"
2. Обичала съм един единствен,наистина от цялото си сърце.
3. Колкото и да се правя на безразлична...все още сърцето ми му принадлежи...
4. Мога да издържа без секс доста време...
5. Не смятам изневярата за пагубна,според мен подхода към човека след случилото се може да бъде пагубен...
6. До момента сериозни връзки съм имала 2,флиртове колкото щеш
7. В една връзка,трябва да има уважение...Обичам кристалните отношения,нещата трябва да се казват в прав текст,не трябва да има теми табу.Диалог-за да се реши един проблем дори и дребен,трябва диалог...
8. Когато някой не е наясно с моите действия,предпочитам да ме пита в прав текст,а не да започне да гадае...(какво ли точно съм искала да кажа с онези си думи),така направо побеснявам!
9. Мечтая да имам уютен дом,добър и мил съпруг и няколко сладки дечица.В интерес на истината искам близнаци,но по 2 две момиченца и две момченца...
10. Страшно наивна и всеотдайна съм било то в любовта или в приятелството,прощавам много...но прекалят ли и стигнат ли границата....Просто правя всичко възможно да премахна този човек от живота си...Той/Тя остават в миналото ми....,а аз продължавам напред и без него/я...
P.С.: 11. Отдавна не съм в тийн възрастта,но от време на време много обичам да се вдетенявам